Специални цени

Специални цени на самолетни билети за студентиСамолетни билети на специални цени за студенти и младежи

 

Usit Colours е единствената туристическа агенция в България, специализирана в продажбата на самолетни билети за студенти и младежи, притежаващи ISIC или IYTC карти за намаления.
С тези карти имате право да ползвате специални цени, договорени с авиокомпаниите превозвачи. Тава не винаги са най-ниските цени на самолетни билети до съответната дестинация. Това са цени на самолетни билети със специални условия, които в зависимост от пътуването ви, могат да са много по-изгодни за вас от стандартните промоционални билети. 

 

 

 

 

 

 

При самолетните билети за студенти и младежи има възможност за:

»    безплатна промяна на датата на връщане или много по-ниска такса от тази на стандартните билети на същата или на промоционална цена – някои авиокомпании позволяват първата промяна за студентските билети да е безплатна, иначе това би ви струвало от 50 до 100 евро. (Точните условия за промяна и анулация на билетите се получават при резервация, защото зависят и от други фактори.)


»    безплатно прекъсване на пътуването в трансферната точка (stopover) – можете да посетите приятели или да си направите екскурзия в града, през който се прекачвате. Обикновено  за редовните билети е забранено или се плаща допълнително (100-150 евро)


»    нямат изискване за минимален престой, което означава, че може да пътувате по работа за един или два дни, без да плащате билет за бизнес пътуване – за редовните билети кратките пътувания в рамките на работната седмица се считат за бизнес пътувания и обикновено цените на билетите са много по-високи.


»    възможност за отворена дата за връщане – когато не сте сигурни кога точно бихте искали да се върнете, можете да си купите билет без да фиксирате дата на връщане. Студентските билети ви позволяват да се приберете, когато пожелаете в рамките на валидността на билета било то до 3,6 или 12 месеца. При останалите билети тази опция е почти невъзможна, а ако я предлагат от някои авиокомпании, то цената е изключително висока.


»    много по-голям шанс да намерите свободни места за студентски билети – за най-ниските (промоционални) цени, авиокомпаниите отделят ограничен брой места, които първи свършват.


»    обикновено резервациите могат да се задържат по-дълго, така че да имате време да организирате останалите неща, свързани с пътуването ви – при промоционалните цени на самолетни билети, резервацията е валидна  максимум 24 часа и я губите, ако не я платите в този срок.

 

 

 


 

Ако желаете да проверите конкретна цена за определен полет на желана от вас дата, можете да го направите в онлан резервационата ни система. Попитайте за специалните цени на самолетни билети за студенти и младежи в най-близкия до вас офис на Usit Colours.Ако нямате международна студентска или младежка карта, във всеки наш офис може да ви бъде издадена такава. Тя ще бъде достатъчна условие за да се възползвате от намаленията за студенти и младежи и за хотелски резервации, почивки, екскурзии. Вижте повече подробности за студентската карта.

 

 

БлогBy Dilyana Georgieva