Work and Travel USA

Програмата Work and Travel USA на Usit Colours

Work and Travel USA програмата на

Usit Colours. Гарантирано най-ниска цена!

 

Искал ли си да видиш нови места? Да поживееш в друг град или друга страна? Да имаш приятели от цял свят? Да си обновиш изцяло гардероба с дрехи от любимата ти марка? Да имаш последната технологична джаджа на предпочитания от теб технологичен гигант? Да“проговориш” на ангилийски? Да понаучиш испански? Да имаш десетки гигабайти снимки от най-популярните туристически места? Да печелиш повече?

Вярваш ли, че е възможно да имаш всичко това, че дори и повече, само в рамките на 4-5 месеца?

Програмата на Usit Colours Work and Travel 20.14 го прави възможно. 

Избери Usit Colours, студентска агенция N1 в  България за твоята Work and Travel 2014 програма и си гарантирай:

 

 

 

»    Най-изгодната цена на програмата и самолетния билет;

 

»    Възвръщане на инвестицията;

 

»    Пълно възстановяване на таксата по програмата, в случай на отказ на виза, без допълнителни такси и застраховки*

 

»    Гъвкави условия за плащане на таксите по програмата;

 

»    Изгодни възможности за финансиране; 

 

»    Избор измежду над 1500 работни оферти, съобразени с изискванията на Държавния Департамен на САЩ;

 

»    Възможност да заминеш следващото лято без да плащаш - срещу данъците си от предходното;

 

»    5 месечна застраховка за пътуването и престоя в САЩ,  с удвоено покритие в размер на  $100 000;

 

 WAT 20.14 с Usit Colours

Всяка година ние, екипът на Usit Colours, се допитваме до нашите клиенти, за да разберем как трябва да променим, подобрим и развием нашия продукт и услуга така, че да отговаря в максимална степен на твоите нужди и предпочитания. Затова програмата Work and Travel на Usit Colours се превърна в най-търсената и предпочитана студентска бригада в САЩ.

прочети повече


Какво е Work and Travel USA

Work and Travel USA е най-популярната и масова програма за културен обмен на Държавния департамент на САЩ, която позволява всяка година на над 100 000 студента от цял свят да живеят в САЩ до 5 месеца, в рамките на лятната си ваканция.

прочети повече


Кой може да участва

В студентските бригади могат да участват всички студенти редовно обучение, на възраст между 18 и 30 години, със средно ниво на владеене на английски език.

прочети повече


Колко струва

Ние ти гарантираме най-ниската цена за целия пакет от услуги, които заплащаш, за да отидеш следващото лято на work and travel в САЩ.

прочети повече


Как да се запишеш

За да започнеш участието си в студентска бригада, е необходимо само да се регистрираш онлайн и да ни донесеш студентска книжка, уверение, паспорт и снимка.

прочети повече


Как да си намериш работа

Както си забелязал от името програмата се състои от Work (работа) и Travel(пътуване). Намирането на работа в САЩ за лятото не е непосилна задача, но колкото по-рано го направиш, толкова по-добре – не само ще имаш голям избор от работни оферти, но и достатъчно време да подготвиш документите си и да вземеш виза сред първите. Има няколко начина да си осигуриш работна оферта и ние ще ти помогнем при всеки един от тях.

прочети повече


Актуални работни позиции

Получи страхотна работа на първите за сезона срещи с американски работодатели - на 10 декември във Варна и на 13 декември в София. Сега имаш възможност да се сдобиеш с прекрасна работа за следващото си work and travel лято още през декември. Можеш да си избереш между стотици позиции, предлагани от американски работодатели в цяла Америка.

прочети повече


Студентски кредити за WAT

Ако имаш колебания как да покриеш разходите по програмата и пътуването, ние можем да ти предложим решение. За да направим програмата още по-леснодостъпна за теб, съвместно с няколко банки разработихме специални кредити, които да ще помогнат да финансираш пътуването си до САЩ.

прочети повече


Полезни документи

Тук ще намериш всички документи, които са ти необходими за Work and Travel програмата.

прочети повече


Студентски истории за бригадите в САЩ

Кратки истории от студенти ходили на бригада в САЩ с Usit Colours - най-голямата агенция за work and travel USA в България

прочети повече


Други студентски програми

Блог


Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите