Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Св. Валентин в Макси

Макси  4*, Велинград - пакет за Св. Валентин

 

Макси, Велинград - фасада - настаняване Макси - изгодни цени за свети валентин Макси, настаняване на изгодни цени  Макси - резервирай онлайн

 

 

»    ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ОЩЕ:

2 нощувки с богата закуска на блок маса, по един частичен масаж в рамките на целия престой, бутилка вино при направена резервация за вечеря в механата. Свободно ползване на СПА център

 


»    ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА:

Няма как да не предложим и този толкова търсен хотел от нашите клиенти. Предлага наистина един нов тип продукт и това се вижда още на пръв поглед. Създаден с много вкус и усещане за стил, предлага уют и комфорт за гостите си. Хотелът впечатлява с чувството за пространство – мебелите не са нагъчкани, таваните са високи. Целият интериор е решен основно в мрамор или по-скоро имитация на мрамор и материали от камък и желязо.

 


»    МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:


 

 

 

 


 

»    ХРАНА

Имате избор къде да хапнете хубава храна, в механата или ресторанта. В механата освен българска кухня, няма да намерите друго, но това си е типичното за тях. В менюто на ресторанта освен българска кухня можете да избирате европейска. Добре е да пробвате храната в механата – със сигурност изборът в нея е много по-добър от този в повечето механи във Велинград, където освен високите цени по-голямата част от ястията я няма.

 

 


 

»    УДОБСТВА

Всеки уважаващ се себе си хотел в град, който има минерална вода, трябва да отговоря на критериите за СПА хотел. Можете да се насладите на богато обзаведен център, в който да отдъхнете, поплувате или само да се наслаждавате на свободното си време.

 

 

 

« обратно

 

 

 

 

By Simona Tsonevaиконка иконка