Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели България - 3 Март 2014

 • Апартхотел Медите Хотел 3*, Сандански

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3-ти март за 3 нощувки за престой от 02.03-05.03.2018 г. с включена закуска Офертата изисква 100% предплащане. Суми му предплатени резервации не се възстановяват.

   

  Хотелът:

  Апарт Хотел Медите e построен на мястото на бившата ботаническа градина в най-южната и слънчева част на България – гр. Сандански. Комплексът разкрива прекрасна панорамна гледка към града и Пирин планина. Намира се на 50 метра от сградата на СПА хотел Медите и помежду им няма топла връзка. Всички допълнителни услуги включени в цената се ползват в сградата на СПА хотела.

  Цена на вечер от: 93 лв за стая

 • Парк хотел Гардения Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3-ти март за 3 нощувки за престой от 02.03-05.03.2018 г. с включена закуска и вечеря

   

  Хотелът:

  Хотелът работи от 2006 година. Над проекта и дизайна са работили най-добрите руски и български специалисти. Великолепната комбинация от камък, дърво в тъмно кафяви тонове, мед и неповторимия стил създават усещане за топлина и уют.

  Цена на вечер от: 116 лв за стая

 • Терра Комплекс Хотел 4*, Разлог

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3-ти март 2018 за 2, 2 или 4 нощувки с престой от 02.03-05.03.2018 г. с включена закуска

   

  Хотелът:

  Комплексът е подходящ за ски ваканции, голф, спа или почивка сред природата. Гледка към новото голф игрище е забележителна, а панорамата към върховете на Пирин и Рила те оставя без дъх. Terra Complex е нов с приятна архитектура. Изграден е от от четири самостоятелни корпуса - Пирин (централната сграда на комплекса), Рила, Родопи и Балкан. Всеки от тях предлага удобни и приятни условия за една чудесна почивка. Близостта до голф игрището и Банско не е за пропускане. Модерните и изискани помещения ще се превърнат в чудесно убежище от градския шум и суета.  

  Цена на вечер от: 118 лв за стая

 • Свети Иван Рилски Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за настаняване в периода 02.03 - 06.03.2018 г, с включена закуска. Задължителен минимален престой 2 нощувки.

   

  Хотелът:

  Свети Иван Рилски има много предимства, с изключение на разположението му. Намира се почти в края на Банско и е сравнително далече от пистите. От комплекса са компенсирали този недостатък с безплатен транспорт до ски лифта.

  Цена на вечер от: 126 лв за стая

 • Спа хотел Двореца Хотел 5*, Велинград

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3-ти март 2018 за 2 или 3 нощувки с престой от 02.03-05.03.2018 г. с включена закуска.

   

  Хотелът:

  Разположен на един от скатовете на Чепинската котловина, Спа хотел Двореца, Велинград предлага прекрасен изглед към планината, града и минералните си басейни.

  Цена на вечер от: 129 лв за стая

 • Комплекс Старосел Хотел 3*, Старосел

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3-ти март за 3 нощувки за престой от 01.03-05.03.2018 г. с включена закуска + фолклорна програма.

   

  Хотелът:

  Комплексът за винен туризъм Старосел се намира в подножието на историческия хълм край село Старосел, където през 2000 година беше открит най-големият тракийски култов център. Разполага с общо 42 места за настаняване. Интериорът на хотела е изпълнен с естествените материали и ръчно изработените мебели и тъкани, които представят магията на българския фолклор. Съчетанието на топлите цветове с природните извивки на дървото предлагат на гостите едно незабравимо преживяване.

  Цена на вечер от: 142 лв за стая

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти