ITIC карти

ITIC cardКАКВО Е ITIC ?

 

Международната преподавателска идентификационна карта (International Teacher Identity Card) е единственият световнопризнат документ, удостоверяващ статут на преподавател. ITIC картата е ключ към изгодни пътувания с гарантирани отстъпки за транспорт, настаняване, посещение на музеи и забележителности. Освен специалните цени за пътуване притежателите на ITIC могат да се възползват от хиляди специално договорени преференции в България и в цял свят най-разнообрази области: пазаруване, концерти и театри, спорт, здраве и красора, услуги, компютри и комуникации и др. ITIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.

 

 

 

 

 

 

ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА ITIC КАРТАТА ПОЛЗВАТ:

 

» Преференции в България – ключ към над 1 500 ексклузивни отстъпки в България в най-разнообразни области: забавления, пазаруване, хапване и пийване, спорт, здраве и красота, компютри и комуникации, услуги и др.;

 

» Преференции в чужбина – ексклузивни отстъпки в над 40 000 обекта по света: музеи, културни и исторически забележителности, галерии, кина, театри, ресторанти, заведения и др.;

 

» Преференции при пътуване – специални цени за самолетни и автобусни билети, отстъпки при настаняване в хостели и хотели, преференциални цени на застраховки при пътуване.

 

 


 

КОЙ МОЖЕ ДА ПРИТЕЖАВА ITIC КАРТА?

 

» Преподаватели на редовна практика във висши, средни и основни училища;

 

» Лектори на трудов договор минимум 1 академична година, преподаващи минимум 18 часа седмично в легитимно учебно заведение.

 

 


 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ITIC КАРТА:

 

» Документ, удостоверяваш, че сте преподавател - служебна бележка с дата и изходящ номер, указваща броя учебни часове заетост на седмица (минимум 18 часа);

 

» Лична карта или международен паспорт;

 

» Една снимка паспортен формат;

 

» Попълнено заявление за издаване на ITIC карта.

 

 


 

ЦЕНА НА ITIC КАРТАТА:

 

20 лева

 

 


 

 

ВАЛИДНОСТ НА ITIC КАРТАТА:

 

ITIC картата е валидна една академична година, считано от 01 септември до 31 декември следващата година (примерно: от 01.09.2013 до 31.12.2014)

 

By Ivan Kostov

By Ivan Kostov

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка