Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Дубровник

Argosy Хотел 3*, ДубровникНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Въпреки че хотела е само 3, предлага на своите гости множество възможности за спорт и развлечения на територията си - тенис на корт, спортни площадки, фитнес. За любителите на водните спортове има удобен достъп до плажа Копа Кабана, където се предлагат множество такива. Ако пък предпочитате просто да помързелувате под слънцето го направете на собствения плаж на хотела. Вечер може да купонясвате в дискотеката към хотела или да посетите Стария град , само на 4 километра разстояние.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

Намира се на брега на морето в гр. Дубровник, в района Бабин Кук, на 4 км от Стария град, сред парк от средиземноморска растителност, с изглед към морето и близките острови. Има собствен плаж и възмжност за лесен достъп до плажа “Копа Кабана”, където се предлагат множество водни спортове.


Разполага с бар, 2 ресторанта, външен басейн, търговски център, галерия, чадъри и шезлонги на басейна, тенис на корт, мини-голф игрище, тенис на маса, спортни площадки, мини клуб с анимация за деца, дискотека, фитнес център, магазин, сейф. В стаите освен всички стандартни удобства има и достъп до интернет.

Други Хотели - Дубровник

Получавай пръв най-изгодните оферти