Delta Beach Resort Хотел 4*, Бодрум

Delta Beach Resort Хотел 4*, БодрумНамерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:Хотелът:

Кокетно разположен на малък вътрешен залив, с дървени платформи за плажуване, достъпа до които е с панорамен асансьор. Много разчупена архитектура с добавка на цветя, зеленина, естествени материали като дърво и камък. Храната е отлична и честно казано вече втори сезон се чудим защо хотела не може да получи напълно оправданата си пета звезда.  Горещо го препоръчваме за всякакъв тип клиенти.

Стаите:

Храната:

Удобствата:

На разположение в хотела: четири ресторанта, пет бара, два открити и един закрит басейн, водна пързалка, сауна, фитнес, турска баня, шоу и развлекателни програми, безплатен безжичен интернет в стаите, мини маркет, първоначално безплатно зареждане на мини-бара след което се допълва само вода, дискотека с вход

Безплатна възможност да практикувате следните спортове: водна и обикновена аеробика, баскетбол, плажен волейбол, тенис на корт с бетонно покритие, водно колело

За децата: 2 басейна, мини-клуб, детска площадка  

Други Хотели - Бодрум

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка