Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Ситония

Philoxenia Bungalows Хотел 3*, Ситония

Ситония, Philoxenia Bungalows Хотел 3*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  деца до 12 годишна възраст се настаняват без доплащане.


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Полуостров Халкидики, ръкав Ситония, Псакудия

Хотелът:


Много симпатичен комплекс от двуетажни бунгала сред зеленина и алеи за разходка. Ако търсите спасение и прохлада от жегите може да разчитате на голям външен басейн с бар около него, където сервират коктейли според въображението на сръчните бармани или да повървите около 500 метра през малко подобие на горичка до плажа на хотела.


Стаите:


Семпли стаи с кокетни балкончета. Максимално настаняване - до 4 души в стаи с легла на два етажа и до 3 души в стандартните двойни стаи.


Храната:


Много ни похвалиха кулинарните способности на екипа, който се грижи за засищането на всички гости. Всички плодове, зеленчуци и месо са собствено производство, а зехтина и маслините, които ще ви предложат - лично от градината на собственика, един от най-големите производители на подобна продукция в района.


Удобствата:


Безплатно ползване на безжичен интернет в зоната около басейна.


Други Хотели - Ситония

Получавай пръв най-изгодните оферти