Porto Carras Resort - Meliton Beach Хотел 5*, Ситония

Porto Carras Resort - Meliton Beach Хотел 5*, Ситония

Ситония, Porto Carras Resort - Meliton Beach Хотел 5*


Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Полуостров Халкидики, ръкав Ситония, Неос Мармарас

Хотелът:


Porto Carras Resort de Lux е наистина място, където ще се почувствате в друг свят. Комплексът е изцяло изолиран за нуждите на клиентите си и предлага отлични условия за голф, конни и водни спортове, тенис кортове,  големи водни площи включващи басейни за плуване, басейни за мързелуване или просто мокри барове. Ако се чудите как да стигнете до там и не ви се пътува с кола  може да кацнете с хеликоптер на специалните за целта площадки или да доплавате с яхта и да акостирате на частното пристанище към комплекса. Двата хотела, където се настаняват гостите - Мелитон и Ситония на пръв поглед са еднакви и малко може да ви стреснат с големината си и приликата с препълнен и вечно жужащ кошер с пчели, но всъщност предлагат отлични условия за вашия ваканционен престой.Комплексът работи целогодишно, така че ако пропуснете да го посетите лятото може да го направите и през месеците когато в България е натрупал пухкав сняг, а защо не и да посрещнете Нова година там.


Стаите:


Стандартните стаи могат да бъдат с изглед към морето ако имате късмет дори към яхтеното пристанище или към градината. Освен няколкото екзекютив и премиум апартаменти се предлагат и яхт такива. Особеното при тях е, че са с директен излаз към пристанището, може да акостирате яхтата си на собствей мини-кей точно пред балкона на апартамента и по мостик да си влезете в спалнята. Наистина впечатляващо.


Храната:


Основните типове настанявания вървят с включена закуска и вечеря на блок маса. Апартаментите са само със закуска и възможност за доплащане на вечеря.


Удобствата:


Плажната ивица е широка и чакълеста. Морското дъно още в началото става рязко дълбоко и също е каменисто.


Други Хотели - Ситония

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка