Изгодни самолетни билети до Хавана, Куба

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ХАВАНА, КУБА

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Хавана, Куба? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Куба и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Хавана за различни дати и от различни дестинции. Ако вашите критерии за полети до Хавана са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ХАВАНА

Полети до Хавана от  България има от София, Варна и Бургас. Ежедневно редовни авиопревозвачи изпълнявта полети до летище Jose Marti. Алтернативни летища в близост до България, които изпълняват полети до Хавана, са Букурещ и Солун. 

 

» София – Хавана


Полети с едно прекачване до Хавана от София се изпълняват седем дни в седмицата от добрепознатите ни Turkish Airlines и Iberia, съответно с транзитни летища Истанбул или Мадрид. Освен тези две авиокомпании, редица други авиолинии като Austrian Airlines, Bulgaria Air, Swiss, Air Canada и т.н. предлагат комбинации от полети с две или повече прекачвания до Хавана.

 

» Варна – Хавана


Ако живеете в близост до Варна, може да търсите полети на изгодни цени с излитане от морската столица. Турските авиолинии предлагат полети почти всеки ден от седмицата с прекачване през Истанбул, понякога и с второ транзитно летище (най-често през някоя европейска столица). Aeroflot, Austrian Airlines, Lufthansa и Swiss изпълняват заедно комбинации от полети до Хавана седем дни в седмицата.

 

» Бургас – Хавана


В зависимост от сезона може да резервирате от понедленик до неделя полети излитащи от Бургас. Най-често руският Aeroflot предлага свързващи полети с прекачвания до Хавана с други компании като Air France и KLM.

 

»  Букурещ – Хавана


Ако живеете в североизточна България не пропускайте в търсене на изгодни цени за полети до Хавана да проверите за излитане от Букурещ. Air France предлагат ежедневно полет с прекачване в Париж, а испанската компания Air Europe – с прекачване в Мадрид. Други редовни авиолинии като Air Canada, British Airways и Swiss изпълняват различни комбинации от полети до Хавана с повече от едно транзитни летища.

 

» Солун – Хавана

 

Полетите с прекачвания от Солун до Хавана също може да се окажат изгоден вариант за Вашето пътуване. Само редовни авиопревозвачи като Turkish Airlines, Swiss, Air France Lufthansa и Aegean Airlines изпълняват този маршрут и за всеки ден от седмицата има различни комбинации от полети.

 

» Хавана – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Куба към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Хавана са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

Нашата търсачка система за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Хавана като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Хавана и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Хавана, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

Международно летище Jose Marti – Havana Airport (с код HAV) е основният портал към Куба и се намира на 15 км. от столицата Хавана.

Повечето туристи пристигащи на това летище имат вече уреден транспорт до хотелите им, включен в пакета им за ваканция. Ако нямате такъв организиран транспорт единственият начин за придвижване от летището е с такси, защото билетите за автобус се купуват с необменяемото кубинско песо (CUP). Можете да намерите таксита пред сградите на всички терминали като пътуването до центъра на Хавана ще ви отнеме около 25мин. и ще ви струва около 25 долара, заплаща се в CUC (обменяемият вариант на кубинското песо).

Хотели в Хавана

Експертна консултация и резервация на хотел в Хавана или друга точка в Куба може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Хавана

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Хавана, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Хавана са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Хавана

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Хавана или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Хавана от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Куба или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене.Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Хавана с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Хавана; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Куба и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Хавана може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време.

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva