Изгодни самолетни билети до Банкок, Тайланд

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО БАНКОК, ТАЙЛАНД

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Банкок? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Банкок и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Банкок, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Банкок са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Банкок

Полети до Банкок от България има от София, Варна и Бургас. По-голяма част от наличните полети от България до Банкок са до Летище Суварнабхуми ( с код BKK). Другото летище в района на Банкок е Летище Дон Муанг (с код DMK), като то обслужва главно вътрешни полети. В търсене на най-изгодните цени, не пропускайте да търсите и като алтернатива полети излитащи от Букурещ или Солун.

 

 

»    София – Банкок

Полетите от столицата ни са редовни и се изпълняват ежеднвено от добрепознати компании. Турските авиолинии предлгат полет с прекачване в Истанбул, Air France с прекачване в Париж, Austrian Airlines – през Виена, а катарските авиолинии през Доха. Освен тези, редица други редовни превозвачи като KLM, Lufthansa, Aeroflot и други предлагат  комбинации от полети до Банкок за различни дни през седмицата.

 

 

»    Варна – Банкок

Lufthansa и Austrian Airlines предлагат седем дни в седмицата полети от Варна до Банкок с едно прекачване във Виена. Turkish Airlines, Bulgaria Air, Qatar Airways и други  компании предлагат също разновидни комбинации от полети до Пукет с две или повече прекачвания.

 

 

»    Бургас – Банкок

В някои случаи може да намерите изгодни цени на полети до Банкок от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot предлага комбинация от полети с други редовни авиолинии като Qatar и Emirates три дни седмично. Всички полети от Бургас са с минимум две прекачвания.

 

 
»    Букурещ – Банкок

За тези от Вас, които се намират в близост до румънската ни съседка, търсенето на изгодни полети от Букурещ до Банкок също е опция. Редовните авиокомпании като Austrian Airlines, KLM, Aeroflot и други предлагат ежедневно опции за полети с едно или две прекачвания. Освен тези, редица други редовни превозвачи предлагат  комбинации от полети до Банкок за различни дни през седмицата.

 

 

»    Солун – Банкок

Полетите с прекачвания от Солун до Банкок също може да се окажат изгоден вариант за Вашето пътуване. Само редовни авиопревозвачи като Turkish Airlines, Qatar Airways, Aegean Airlines и други изпълняват този маршрут и за всеки ден от седмицата има различни комбинации от полети.

 

 

»    Банкок – София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Тайланд към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Банкок са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Банкок като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Банкок и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Банкок, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

В Банкок има две международни летища: Suvarnabhumi Airport (с код BKK) и Don Mueang International Airport (с код DMK).

Suvarnabhumi е основото, наричано “летище Банкок” и обслужва всички големи авиолониии, докато Don Mueang приютява всички бюджетни авиокомпании от Азия.Между двете летища има безплатен транспорт, който можете да използвате, като е нужно да покажете бордната си карта. Трансферът от едното летище до другото може да отнеме от 50 мин. до 2 часа, в зависимост от трафика.

 

Международно летище Suvarnabhumi се намира на 31 км. от центъра на Банкок и най-лесният и бърз начин за придвижване до града е чрез влак.
Линията Suvarnabhumi Airport City Line (SA City Line) изпълнява курсове от летището до града за около 30 мин. и цените започват от 0,50 USD и достигат до около 2 USD на човек, в зависимост на коя спирка ще слезете. Влакът се движи всеки ден от 06:00 ч. до 24:00 ч. Може да закупите своите билети от Терминал 1, етаж B.

 

Общественият автобусен превоз е наличен 24ч. в денонощието и билетът в една посока би струвал около 2 USD  на човек. На този автобус може да се качите от Transportation center на летище Суварнабхуми, като от изхода на пристигащите полети може да хванете безплатно Shuttle Bus, който ще ви закара дотам.

 

Освен това на летището може да намерите редица рент -а -кар компании и таксита на разположение да Ви закарат до всяка точка от града, като това би струвало повече от автобусния превоз (около 12 USD), но със сигурност ще пристигнете за по-кратко време.

 

На последно място бихме предложили да ползвате услугите на т.нар. Tuk Tuk  - тип превозно средство подобно до рикшите, но не точно. Това е специфичен транспорт разпространен в Банкок и всеки турист трябва поне веднъж да бъде част от такова приключение. Със сигурност като цена и удобство не е най-добрият избор на транспорт – шофьорите няма апарати, които отчитат цена на км., а напротив цената до крайната точка се договаря в момента на качване.

 

 

Don Mueang International Airport е второто международно летище, обслужващо столичния регион на Банкок. Преди създаването на летище Суварнабхуми през 2006г., летище Дон Муанг е било известно като международното летище на Банкок. Също така то е официален хъб на следните авиокомпании: Nok Air, NokScoot, Thai AirAsia, Thai AirAsia X и Thai Lion Air.

 

Както Суварнабхуми и това летище е на около 30 км. от градската част на Банок.

 

Относно видовете транспорт, които може да използвате за придвижване до центъра – възможно е с автобус или частен трансфер/ такси.

 

Таксите за автобуса започват от 1 USD на пътник на посока, а различните градски линии се движат с интервал от 5 до 30 мин. ( в зависимост от крайната точка на Вашето пътуване).

 

Хотели в Банкок

Експертна консултация и резервация на хотел в Банкок или друга точка в Тайланд може да получите и като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Банкок

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Банкок, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Банкок са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

КАК МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ, ХОТЕЛ ИЛИ ЗАСТРАХОВКА ЗА ПЪТУВАНЕ ДО БАНКОК

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Банкок или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Банкок от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Банкок или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Банкок с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Банкок може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Тайланд; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Банкок и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Банкок може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva