Изгодни самолетни билети до Токио, Япония

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ТОКИО

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Токио, Япония? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Делхи и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Токио за различни дати и дестинации на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Токио са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ТОКИО

Полети до Токио от България има от София, Варна и Бургас, като може да избирате на кое от двете летища на Токио да кацнете – Haneda (по-близко до Токио) или Narita International (по-отдалечено от града). Не пропускайте да проверите за алтернатива – полети от Букурещ или Солун, ако живеете в близост до Румъния или Гърция.

 

» София – Токио


Полети до Токио от София има всеки ден от седмицата, изпълнявани от различни авиокомпании като Qatar Airways, Alitalia, Aeroflot, Air France, KLM и други. По-голяма част от авиокомпаниите предлагат в разписанията си полети и до двете летища на Токио, в зависимост от желаната дата на пътуване.

 

» Варна – Токио


Турските авиолинии могат да предложат 5 дни в седмицата, без сряда и петък, полет с прекачване в Истанбул и кацане на летище Haneda в Токио. Austrian Airlines изпълняват ежедневно полети отново до Haneda Airport с едно прекачване във Виена. Редица други редовни превозвачи имат различни комбинации от полети до двете летища за всеки ден от седмицата.

 

» Бургас – Токио  


В някои случаи може да намерите изгодни цени на полети до Токио от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot предлага комбинация от полети с други редовни авиолинии като  Air France, Qatar Airways, Emirates и Turkish Airlines от три до четири дни седмично. Всички полети от Бургас са с минимум две прекачвания и може да избирате на кое от двете летища да кацнете.

 

» Букурещ – Токио


Ако живеете в североизточна България може да търсите полети до Токио на добри цени от Букурещ. LOT (през Варшава), Qatar Airways (през Доха), Aeroflot (през Москва) и Lufthansa (през Мюнхен) предлагат ежедневно полети с едно прекачване като може да изберет до кое от двете летища в Токио да кацнете.

 

» Солун – Токио


Полетите с прекачвания от Солун до Токио също може да се окажат изгоден вариант за Вашето пътуване. Само редовни авиопревозвачи като Aegean Airlines, Japan Airlines, Lufthansa и други изпълняват този маршрут и за всеки ден от седмицата има различни комбинации от полети.

 

» Токио – София

 

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Япония към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Токио са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Токио като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Токио и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Токио, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

Летище Ханеда (HND) е едно от двете международни летища, които обслужват всички полети до японската столица Токио. Летището се намира на приблизително 30 км. от града и разполага с три терминала.

Придвижването от летище Ханеда до Токио е възможно чрез влак, автобус, такси или частен трансфер.

В Япония най – разпространено е използването на влаковия транспорт – няколко линии покриват маршрута от летището до града, като времетраенето на това пътуване е около 15 мин. и цената на билета в една посока започва от 3 EUR.

 

 

Превозът с такси е вторият най – предпочитан транспорт до града от туристите – средно това би Ви струвало около 45 EUR (за дневни маршрути) и 54 EUR (за нощни маршрути) и ще пътувате около 30 мин. при нормален трафик.

 

 

Последна и не толкова удобна опция за придвижване от летище Ханеда до Токио е автобусният транспорт с т.нар. Limousine Bus.

Цената на билета на посока започва от 7,50 EUR през деня и 15 EUR през нощта. Автобусите се движат през цялото денонощие на всеки час, с изключение на периода от 05:00 – 07:00 часа.

 

 

 

Международно летище Нарита – Narita International Airport (с код NRT) се намира на около 80 км от град Токио и е второто най-натоварено летище в Япония.

Има няколко начина за придвижване от летището до града. На ваше разположение са няколко компании предоставящи превоз с бусове (Limousine Bus), които да ви откарат до различни части на града. Билетите варират между 15 и 75лв. в зависимост от желаната дестинация. Тази опция обикновенно е малко по-скъпа от влаковете, но спестява ориентирането ви във влаковата система на града и със сигурност е по-добрата, ако пътувате с много багаж.

Разбира се, влаковете са най-популярния начин за придвижване в Токио. На летището има две гари (едната на терминал 1, а другата, обслужваща терминали 2 и 3), през които минават няколко влакови линии. Един от най-лесните начини да стигнете до центъра на Токио е като се качите на Keisei Skyliner до спирка Nippori. Пътуването е 36 минути, а цената на билета е около 40 лв. Narita Express (N'EX) също може да ви отведе до основни станции в града, но е по-скъп, като цената на билета е около 50 лв.

Ако сте с много багаж, бихте могли да се възползвате от услугите на такси, но цените са доста високи. Най-добре попитайте шофьора да естимира колко би струвало пътуването до дестинацията, която ви интересува.
 

Хотели в Токио

Експертна консултация и резервация на хотел в Токио или друга точка в Япония може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Токио

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Токио, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Токио са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Токио

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Токио или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Токио от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Япония или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене.Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Токио с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Токио; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Япония и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Токио може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време.

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva