Изгодни самолетни билети до Амстердам

Амстердам

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО  АМСТЕРДАМ

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Амстердам? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Амстердам и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Амстердам, базирани на скорошни търсения на други потребители. Ако вашите критерии за полети до Амстердам са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Амстердам

Полети до Амстердам от България има от София, Варна и Бургас. Алтернативни опции за летене до Холандия предлагат и летищата в Букурещ и Солун, разположени в близост до североизточната и югозападната част на България.

 

»    София – Амстердам

Директни полети по този маршрут се оперират от Bulgaria Air, до летище Шипхол, седем дни в седмицата. От нискобюджетните авикомпании Wizz Air и Ryan Air летят до летище Eindhoven, като заедно покриват всички дни в седмицата. Нискотарифната Transavia също оперира до Амстердам (Шипхол) 3 пъти в седмицата – понеделник, сряда и петък. В някои случаи, по-изгодни самолетни билети до Амстердам (Шипхол), могат да се намерят за полети с прекачване с авиокомпании Lufthansa, Austrian Airlines, Turkish Airlines, LOT, Air Serbia и др.

 

»    Бургас – Амстердам

Bulgaria Air предлага самолетни билети до Амстердам, летище Шипхол, за полети от Бургас с прекачванe в София основно през летния сезон.

 

»    Варна – Амстердам

НационалнияТ превозвач България Еър изпълнява полети с прекачване от Варна до Амстердам летище Шипхол почти ежедневно през летния сезон благодарение на добрата връзка през София. Полети до летище Шипхол на холандската столица с прекачване се осигуряват и от Austrian Airlines, Turkish Airlines и др.

 

»    Букурещ - Амстердам

Букурещ може да бъде удобна точка за самолетни полети до Амстердам за жителите на Североизточна България. Трациионните авиокомпании KLM и Tarom осигуряват директни полета на ниски цени за самолетни билети до Амстердам (Шипхол), от Букурещ, летище Хенри Коанда (Отопени), седем дни в седмицата. С Wizz Air или пък с Ryan Air може да летите с нискотарифни билети директно до Айндховен, като полети има всеки ден от седмицата.

 

»    Солун – Амстердам

За да намерите най-удачния за Вас полет до Амстердам е добра идея да проверите за цени на самолетни полети и от Солун, тъй като понякога те са по-евтини. Някои от авиокомпаниите, които предлагат изгодни самолетни билети до Амстердам са Aegean Airlines, Austrian Airlines, Air Serbia, които летят с прекачване. Нискотарифната Transavia оперира ежедневно до летище Шипхол в летния сезон и поне 4 пъти седмично през зимния. Друга нискотарифна авикомпания, която предлага директни полети от Солун до летище Айндховен, е Ryan Air, която изпълнява до два полета седмично.

 

»    Амстердам - София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Холандия към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Амстердам са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети. 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Амстердам като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Амстердам и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Амстердам, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

Две летища обслужват Амстердам. Едното е международното летище в Амстердам – Шиппхол/Schiphol (с код AMS). Второто е летище в градчето Айндховен, носещо и името на града – летище Айндховен/Eindhoven Airport (EIN).

 

 

Летище Шипхол, като главно летище в Амстердам, предлага по-лесно и евтино придвижване до центъра на града. Такова гарантират бързите влакове Intercity NS и Intercity NS Highspeed, които тръгват от жп гара точно под летището и Ви отвежда до централната гара в Амстердам – Amterdam Centraal - средно за 15 минути и цена 4,50 евро за еднопосочен билет.

 

Ако предпочитате автобусен превоз, бихте могли да използвате автобусна линия 397 от летище Шипхол до централната част на града за 5 евро в посока. Автобусът се движи на всеки 15 мин. и пътуването до центъра трае около 35 мин.

 

Amsterdam Travel Ticket е изгодна опция за неограничено ползване на всички видове обществен градски транспорт за избран от Вас период. Може да избирате между карта с валидност за 1, 2 или 3 дни, като цените са съответно 17, 22,50 или 28 евро на човек. Този тип билет се заявява онлайн и след извършено плащане на избраната услуга ще получите ваучер по имейл. След това, предоставяйки ваучера на гишета за закупуване на билети, на летището ще получите своя Amsterdam Travel Ticket.

 

Цените на транспорта до града с такси започват от 45 евро.

 

Нискотарифните авиокомпании, които изпълняват полети от България до Холандия, кацат на летище Айндховен.

 

Придвижването до Амстердам става посредством специален автобус – AirExpress Bus за 24 евро в една посока и време за трансфер 1.5 часа. Автобусът AirExpress прави между 5 и 9 трансфера дневно, в зависимост в кой ден от седмицата пътувате.

 

Друг, но по-бавен начин за пътуване до Амстердам е комбинация между градските автобуси номер 400 и 401 до Айндховен и влак от Айндховен до Амстердам. Тази опция отнема между 2 и 3 часа. Общата цена е около 22 евро.

Хотели в Амстердам

Като цяло хотелите в Амстердам са на цени, по-високи от цените на хотели в голяма част от европейските туристически градове. За разлика от много други дестинации, цената не зависи толкова от местоположението на даден хотел, колкото от неговата категория и име. През годината цените за настаняване се повишават значително по време на няколко големи международни събития, които се провеждат в града. Все пак, ако направите резервации за хотел достатъчно рано, може да си гарантирате прилична цена на настаняване и в тези периоди.

 

Ако нямате точни критерии какъв хотел да търсите, може да заложите на добре познатите хотелски вериги. Например такива са хотели Mercure, Nh, Holiday Inn, разположени в центъра на града, или Tulip Inn Riverside, Best Western Blue Tower, Golden Tulip - в покрайнините. Средната цена за хотел от този тип е между 38 и 45 евро на нощувка.

 

При настаняване в хотел в Амстердам се заплаща градска такса около 5%, но в повечето случаи тя е включена в цената на нощувката.

 

Експертна консултация и резервация на хотел в Амстердам или друга точка в Холандия може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Амстердам

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Амстердам, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Амстердам са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Амстердам

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Амстердам или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Амстердам от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Амстердам или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Амстердам с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Амстердам може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Холандия; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Амстердам и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Амстердам може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Амстердам са:

 

  • лична карта или паспорт, валидни след датата на връщане в България;
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.
  • тук може да проверите актуална информация за необходими декларации, формуляри или друг тип форми за попълване за влизане или преминаване в страната във връзка с Covid-19.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел в Амстердам или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva