Оферти за самолетни билети до Единбург

ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО  ЕДИНБУРГ, ШОТЛАНДИЯ

Виж оферти за самолетни билети до Единбург, Шотландия

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Единбург? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Единбург и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Единбург, Шотландия, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Единбург са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

 

Тук може да проверите актуална информация за необходими декларации, формуляри или друг тип форми за попълване за влизане или преминаване в страната във връзка с Covid-19.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ЕДИНБУРГ

От България до Единбург във Великобиртания има налични директни полети от София и Варна. За българите, които живеят в северната част на България съществува удобен вариант със заминаване от Букурещ в Румъния.


»    София – Единбург


Полети по тази линия осъществяват основно нискотарифни авиокомпании. Ryan Air оперират директни полети целогодишно, а честотата е два пъти седмично до летище Единбург. Easy Jet също извършват директни полети, но предимно през зимния сезон между месеците Декември и Март, също по два полета на седмица.


Добри цени за самолетни билети до Единбург често предлагат и някои от редовните авиокомпании - Bulgaria Air в комбинация с Air France/KLM, както и Lufthansa, Турски авиолинии и др. Въпреки че са с прекачване, тези полети са добър вариант, когато се налага пътуване в последния момент, а понякога добрата цена и удобната връзка също са от значение.

 


»    Варна – Единбург


От Варна до Единбург три пъти седмично през летния сезон (в месеците между Юни и Септември) оперира нискотарифната Easy Jet. По същия маршрут, но през зимния сезон, Turkish Airlines предлагат полети с прекачване в Истанбул.

 


»    Букурещ – Единбург


Добър вариант за живеещите в Русе, В. Търново или дори Варна е близкото Румънско летище Хенри Коанда (Отопени) в Букурещ. От Букурещ до Единбург оперират целогодишно нискотарифните авиокомпании Ryan Air и Wizz Air, като всяка една от тях изпълнява по два до три полета на седмица. 
От редовните авиокомпании полети с прекачване на ниска цена предлагат British Airways през Лондон, KLM през Амстердам, Turkish Airlines през Истанбул, Lufthansa през Мюнхен или Франкфурт и др.


Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Единбург  като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

ЛЕТИЩА В ЕДИНБУРГ И ТРАНСПОРТ ДО ЦЕНТЪРА НА ГРАДА

Град Единбург има едно основно международно летище, на което кацат всички полети и на редовни, и на нискотарифни авиокомпании: Международно летище Единбург/Edinburgh Airport (с код EDI). Самото летище се намира на около 13 километра от центъра на града и в зависимост от транспорта, който сте избрали средното време за придвижване е около 30 мин.


Един от бързите варианти за придвижване до центъра на Единбург е да се използва експресния автобус Airlink100 на компанията Lothian. Пътуването до Waverley Bridge от летище Единбург трае около 25 минути. Билети се купуват онлайн или в самия автобус, но срещу точно приготвена сума. Еднопосочен билет струва £4,5, а двупосочният, съответно £7,5. 


Придвижването с трамвай също е добър вариант за трансфер между летището и центъра на Единбург. Трамваят всъщност е транспорта с най-голяма честота на движение между летището и центъра – на всеки 10-15 минути влакче спира на станцията на летището. Крайната точка в центъра на Единбург е York Place, a пътуването отнема 30-40 минути. Цената на еднопосочния билет е £6.5, а на двупосочния £9. Билети се закупуват преди качване от автомати, разположени на всяка спирка, и на които може да се заплати с карта или с монети.


Можете да вземете и такси за превоз до центъра на Единбург, като цената е от порядъка на £15 - £20 на посока.

Хотели в Единбург

Експертна консултация и резервация на хотел в Единбург или друг град в Шотландия може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Единбург

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Единбург, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Единбург са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Единбург

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Единбург или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Единбург от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Единбург или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Единбург с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Единбург може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Шотландия; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Единбург и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Единбург може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva