Изгодни самолетни билети до Валенсия

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ВАЛЕНСИЯ

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Валенсия? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до Кастелон, в близост до Валенсия и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до Валенсия за различни дати и дестинации на пътуване. Ако вашите критерии за полети до там са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ВАЛЕНСИЯ

Полети до Валенсия от България има от София, Варна и Бургас. Нискотарифни и редовни компании изпълняват диретни и полети с прекачвания до летище Валенсия. Може да резервирате пътуване до Валенсия и с недиректни полети от Букурещ и Солун, разположени в близост до североизточната и югозападната част на България.

 

»   София – Валенсия


Нискотарифната компания Wizz Air може да предложи целогодишно директни полети до Валенсия всеки понеделник, сряда и петък. Редовни компании като Alitalia, Lufthansa, Austrian Airlines и други изпълняват ежедневно полети с едно прекачване.

 

»   Варна – Валенсия


До Валенсия от Варна може да летите седем дни в седмицата, като полетите се изпълняват от Lufthansa и включват обикновено две транзитни летища (Виена и Франкфурт). Комбинация от полети на други редовни авиокомпании също могат да бъдат резервирани ежедневно до Валенсия.

 

»   Бургас – Валенсия


В търсене на изгодни цени на полети до Валенсия, може да разгледате опции за излитане от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot предлага комбинация от полети с други редовни авиолинии като  Austrian Airlines и Turkish Airlines от три до четири дни седмично. Всички полети от Бургас са с минимум две прекачвания.

 

»   Букурещ – Валенсия


Ако живеете в североизточна България може да търсите полети до Валенсия на добри цени от Букурещ. Lowcost компанията Wizz Air може да предложи до 3 дни седмично директни полети до Валенсия, а редица други редовни компании като Lufthansa, Swiss, Air France и Tarom могат да предложат полети с прекачвания всеки ден от седмицата.

 

»   Солун – Валенсия


Полетите с прекачвания от Солун до Валенсия също може да се окажат изгоден вариант за Вашето пътуване. Само редовни авиопревозвачи като Turkish Airlines, Lufthansa и Aegean Airlines изпълняват този маршрут и за всеки ден от седмицата има различни комбинации от полети.

 

»   Валенсия – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Испания към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Валенсия са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Валенсия като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.
 

Летища във Валенсия и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Валенсия, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

Две летища обслужват пътувания до Валенсия: Международно летище Валенсия – Valencia Airport (с код VLC), познато още като Manises Airport и отдалеченото летище Кастейон – Castellon Airport (с код CDT).

 

Международното летище Валенсия се състои от 2 международни терминала и един регионален Regional. То се намира сравнително близо до града и придвижването до него е както бързо, така и сравнително евтино. Има три основни варианта – с метро, с автобус и с такси. 

На всеки 15-тина минути тръгва метро от летището към Валенсия като пътуването отнема около 25 минути до централната станция Xativa, до която можете да стигнете с линии 3 или 5 (зелена и червена на картата на метрото). Транспортната мрежа на метрото е разделена на зони и цената при пътуването зависи от преминатите зони. В случая до Xativа, ще пресечете 3 зони, което значи , че цената на билета ще бъде около 4 евро. Ако ви се очертават повече пътувания, може да се възползвате и от карта за 10 пътувания, на цена 7.20 евро. Билети и карти можете да закупите от автомат за билети на партерния етаж на терминала за вътрешни полети, където се намира и самата станция на метрото. Метрото е удобен и евтин вариант, единственият недостатък е, че след пристигане на някой от международните терминали, ще се наложи да се придвижите до терминала за вътрешни полети (Regional), за да се възползвате от този вид транспорт.

 

Летище Валенсия – Манисес е обслужвано и от автобусна линия, която има спирка точно пред зона „Пристигащи“ и спира в различни части около и в самия град. Пътуването отнема около 25 - 30мин, а билетът струва 1.50 евро и може да бъде закупен от самия автобус. Имайте предвид, че преди 05:00 и 22:00 не се изпълняват курсове, а неделя е изцяло почивен ден за тази линия.

 

За да се придвижите от летището до центъра на града, можете да използвате и услугите на такси. Таксита можете да намерите по всяко време пред летището – там те са бели на цвят. Пътуването отнема около 20 минути и ще ви струва около 21 евро, но е добре да вземете под внимание следните фактори:
- на официални испански празници може да има завишение на тарифите с около 25%.
- за такситата на летището е заложена стартова такса от 5 евро.
- някой шофьори могат да поискат допълнително заплащане за екстра багаж( около 50 цента на чанта)
- добра идея е още преди потегляне да обсъдите крайната точка на пътуване и евентуалната цена, за да сте спокойни при пътуването.

 

Летище Кастейон е отдалечено на около 100 км. от Валенсия и опциите за придвижване не са много. За сметка на това полетите до там са доста евтини – до това летище имат полети някои от лоукост компаниите – например Ryanair, но такива от България в момента не се изпълняват. 

В момента има само един директен начин да стигнете до Валенсия – с автобус на частна местна туристическа компания, която прави автобусни трансфери от летище Кастейон. Името й е Mediterraneo Holidays. Необходимо е да купите предварително онлайн билетите за автобуса от летище Кастейон до Валенсия или друга точка, до която прави трансфери фирмата.

Цената е 20 евро в посока, а пътуването отнема около 1 ч. 40 мин. Във Валенсия автобусът спира пред “Двореца на музиката” – Palau de la música.

Хотели във Валенсия

Експертна консултация и резервация на хотел във Валенсия, Кастейон или друга дестинация в Испания може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Валенсия

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване във Валенсия, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Валенсия са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Валенсия

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до Валенсия или Кастейон или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Валенсия или Кастейон от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. 

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Валенсия или Кастейон с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Валенсия или Кастейон; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Валенсия или Кастейон и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Валенсия или Кастейон може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

 

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време.

 

Проверете кой е най-близкият офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva