Изгодни самолетни билети до Торонто, Канада

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ТОРОНТО, КАНАДА

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Торонто, Канада? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Торонто и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Торонто, базирани на скорошни търсения на други потребители. Ако вашите критерии за полети до Торонто са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ТОРОНТО

Полети до Торонто от България има от София, Варна и Бургас. Може да резервирате пътуване до Канада и с полети до Торонто с прекачване от Букурещ и Солун, разположени в близост до североизточната и югозападната част на България.

 

» София – Торонто


Полетите до Торонто от София се изпълняват ежедневно от редовни авиокомпании като KLM, Alitalia, Lufthansa, LOT и други. Пътуването със самолет до Торонто включва поне едно прекачване, най-често през Амстердам, Виена, Варшава или други големи транзитни летища. Също така канадският превозвач Air Canada предлага полети с прекачване през Франкфурт седем дни в седмицата.

 

» Варна – Торонто


Изгодни билети до Торонто може да намерите и с излитане от морската ни столица. Турските авиолинии предлагат през летния сезон всеки ден от седмицата без петък полет с прекачване през Истанбул, а други компании като  Austrian Airlines, KLM и Lufthansa изпълняват ежедневно заедно комбинации от полети до там.

 

» Бургас – Торонто


В търсене на изгодни цени на полети до Торонто, може да разгледате опции за излитане от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot предлага комбинация от полети с други редовни авиолинии като  Austrian Airlines и Lufthansa от три до четири дни седмично. Всички полети от Бургас са с минимум две прекачвания.

 

» Букурещ – Торонто


Ако живеете в североизточна България може да търсите полети до Торонто на добри цени от Букурещ. Delta Airlines (през Амстердам или Париж), Air Canada (през Франкфурт) и LOT (през Варшава) предлагат ежедневно полети с едно прекачване.

 

» Солун – Торонто

Полетите с прекачвания от Солун до Торонто също може да се окажат изгоден вариант за Вашето пътуване. Само редовни авиопревозвачи като Turkish Airlines, Lufthansa и Austrian Airlines изпълняват този маршрут и за всеки ден от седмицата има различни комбинации от полети.

 

» Торонто – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Канада към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Торонто са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.

 

 

Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Торонто като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Торонто и транспорт до центъра на града

Полети до Торонто се обслужват от няколко летища, намиращи се в самия град, около него или в близки градчета.

Международно летище Toronto Pearson (с код YYZ) е най-натовареното летище в Канада и е приема международни полети на всички големи авиокомпании. Градското летище Billy Bishop е регионално летище, което осигурява регулярни полети до дестинации в САЩ.

Международно летище John C. Munro Hamilton пък е база за low-cost компании, които изпълняват вътрешни и трансатлантически полети. 

От летище Pearson до центъра на града има изключително удобен влак – UP Express(Union Pearson). Пътуването трае само 25 мин., цената за еднопосочен билет за възрастен е $12,35, а деца под 12 годишна възраст се возат безплатно. Влаковете се движат на всеки 15 мин.


Освен влака, бихте могли да използвате лицензираните таксита или лимозини (по-нови комфортни автомобили, обикновено са 10% процента по-скъпи). Такситата са със фиксирани тарифи в зависимост от времето на пътуване и дистанцията. Можете да ги намерите в обособената им зона на Терминал 1 ниво  Arrivals (пристигащи), където на изход D ще бъдат такситата, а на изход C ще бъдат лимонизините. Както и на Терминал 3, ниво Arrivals, където на изход D,E и F ще бъдат такситата, а на изход F се намират лимозините. 

 

През летището минават и автобуси от няколко компании:
- TTC предлагат връзка с метрото на Торонто.
- Go Transit пътуват до покрайнините на града.
- Brampton Transit облужват град Брамптън. 
Uber и Lyft също са възможна опция за транспорт от и до летището.
Pearson разполага и с безплатен влак за придвижване между терминалите.

 

От летище John C. Munro Hamilton (по-познато като Hamilton Internation Airport) вече е възможно придвижването до центъра на Торонто чрез Megabus, еднопосочния билет струва $21 и може да се закупи при качване в автобуса или предварително на megabus.com. От Март 2019-та на летището могат да се използват услугите на Uber, Lyft и Facedrive.

Хотели в Торонто

Експертна консултация и резервация на хотел в Торонто или друга точка в Канада може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Торонто

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Торонто, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Торонто са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Торонто

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Торонто или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Торонто от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Торонто или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Торонто с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Торонто може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Медицински разходи в чужбина.

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Канада; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Торонто и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Торонто може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда.

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

 

« обратно

 

От Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva