Изгодни самолетни билети до Монреал, Канада

 

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО МОНРЕАЛ, КАНАДА

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Монреал, Канада? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Монреал и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Монреал, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Канада са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ЗНАЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ НАЙ-УДОБНИТЕ И ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО МОНРЕАЛ

Полети до Монреал от България има от София, Варна и Бургас. Алтернативни опции за изгодни полети до тази дестинация са летищата Букурещ и Солун, които в много случаи са по-удобен избор за тези от Вас, които живеят в близост до Румъния и Гърция.

 

» София – Монреал


Полети до Монреал от София се оперират ежедневно от Austrian Airlines през Виена, от Lufthansa  и  Air Canada през Франкфурт, Qatar Airways през Доха и от турските авиолинии през Истанбул. Редица редовни компании като KLM, Air France, LOT и други изпълняват заедно комбинации от полети с две прекачвания до Монреал.

 

» Варна – Монреал


През летния сезон турските авиолинии изпълняват до 4 полета седмично с едно или две прекачвания от морската ни столица Варна до Монреал. Целогодишно други добрепознати авиокомпании могат да предложат комбинации от полети с едно, две или повече транзитни летища.

 

» Бургас – Монреал


В търсене на изгодни цени на полети до Монреал, може да разгледате опции за излитане от Бургас. Основно руският превозвач Aeroflot предлага ежедневно през летния сезон комбинация от полети с редовни авиолинии като  Qatar Airways и Lufthansa, а от ноември – само от три до четири дни седмично. Всички полети от Бургас са с минимум две прекачвания.

 

» Букурещ – Монреал


Ако живеете в североизточна България може да търсите полети до Монреал на добри цени от Букурещ. Lufthansa (през Франкфурт или Мюнхен), Turkish Airlines (през Истанбул) и Austrian Airlines (през Виена) предлагат ежедневно полети с едно прекачване, а редица други компании – с две или повече транзитни летища.

 

» Солун – Монреал


В търсене на най-добрата цена, не пропускайте и вариант за полет от Солун. Турските авиолинии предлагат ежедневно полети до Монреал с прекачване в Истанбул, а редица други редовни авиолинии – комбинация от полети с едно и повече прекачвания.

 

» Монреал – София


Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Канада към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Монреал са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети.


Нашата търсачка за самолетни билети помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Монреал като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Монреал и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Монреал, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

Montreal–Pierre Elliott Trudeau Airport (YUL) и Montreal Saint-Hubert Airport (YUH) са двете летища, които обслужват всички интернационални полети до Монреал и на провинция Квебек.

 

От България, Румъния и Гърция може да резервирате пътуване до Монреал единствено с кацане на  летище  Pierre Elliott Trudeau. То  се намира на около 20 км. от града и до центъра се стига с градски транспорт, влак или такси.

 


Линия 747 на градския автобусен транспорт свързва летището с централаната част на града и пътуването дотам трае около час. Линията се движи денонощно, седем дни в седмицата и таксата, която се заплаща е 10 USD, като този  билет Ви позволява да се возите на всички  STM  автобусни и метро линии без ограничение в рамките на 24ч.

 


Опцията за придвижване до града с влак също е възможна за всеки ден от седмицата, като компанията, която предлага тази връзка е VIA Rail Canada. Тъй като влакът няма спирка директно на летището, може да се качите на безплатния им shuttle трансфер до най-близкия град Дорвал. От Дорвал до централната ЖП гара в Монреал се движат 3 линии на ден (номер 22, 62 и 66) и цената на билета започва от 20 USD на посока.

 


Придвижването с такси би било най-кратко като времетраене, но като стойност –  най-скъпо. Минималната тарифа, която биха Ви таксували е около 18 USD, но средно едно пътуване до централната част на града коства около 40 USD.

Хотели в Монреал, Канада

Експертна консултация и резервация на хотел в Монреал или друг град в Канада, може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Застраховки за пътуване до Монреал

 

ЗАСТРАХОВКА „МЕДИЦИНСКИ РАЗХОДИ В ЧУЖБИНА“

 

 

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Монреал, препоръчваме да направите застраховка „Медицински разходи в чужбина“ за себе си и всички, пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Монреал са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход, на фона на спокойствието, което ще имате.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

 

Другото голямо предимство на застраховката „Медицински разходи в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

 

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватна и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. 

 

Вижте цени и си направете застраховка “Медицински разходи в чужбина” 

 

 

ЗАСТРАХОВКА „ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПРИ АНУЛИРАНО ПЪТУВАНЕ“

 

 

Често взимаме спонтанно решение за закупуване на почивка, самолетен билет или хотел, привлечени от ниските цени и добрите оферти. Те, обаче, често са за период след няколко месеца и не можем да сме сигурни, че нещо в плановете ни няма да се промени. А в сегашната ситуация с разпространението на Covid-19 и риска да се заразим или да бъдем карантинирани, тази застраховка става още по-важна.

 

Застраховката „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“, е решението на този потенциален проблем.

 

Тя представлява осигуровка срещу непредвидени обстоятелства. Достатъчно е да бъде сключена поне 10 дни преди началната дата на пътуването ви и не повече от 7 дни след закупуване на самолетен билет, хотелско настаняване, круиз или почивка. Застраховате цялата сума, която сте заплатили за пътуването.

 

С една застраховка „Възстановяване на суми при анулирано пътуване“ може да покриете цялата почивка на семейството си, не е нужно за всеки член от семейството да има отделна полица, но е важно да добавите в полицата всички, които биха се възползвали от застраховката, в случай на необходимост. 

 

 Вижте цени и си направете застраховка “Възстановяване на суми при анулирано пътуване”

 

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Монреал

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Монреал или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Монреал от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. 

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Монреал с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за до 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Канада; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Монреал и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Монреал, Канада, може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и четири офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време:

 

Mall of Sofia, София - работно време - всеки ден от 09:30 до 21:00 ч.

Serdica Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Paradise Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

 

от Кристина Симеонова

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват ежедневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Кристина Симеонова е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva