Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Lowcost авиокомпании

Нискобюджетни (lowcost) авиокомпании

 

 

 

Авиокомпания Blu Air

Компанията е основана на 13 декември 2004 в Букурещ и е първата румънска авиокомпания с 100% частен капитал. Тя е първата румънска нискобюджетна авиокомпания, която предлага на своите клиенти полети до много европейски градове при ниски цени и отлични условия. Блу Еър придобива първия си самолет Боинг 737-300 през декември 2004. През август 2005 Блу Еър разширява авиопарка си с още един самолет Боинг 737-300.

 

Вижте още за BluAir »

 

 


 

 

EasyjetСъздадена през 1995 г., easyJet е авиокомпанията, която превозва повече пътници от всяка друга британска компания. Бързият успех и растеж на на EasyJet прокара пътя за бума на евтините авиопревозвачи в края на 90-те години, въпреки че компанията не беше първият, нито пък най-големият low cost превозвач в Европа.

 

Вижте още за EasyJet »

 

 


 

 

Germanwings  Germanwings е най-голямата немска нискобюджетна авиокомпания. Тя  разчита на опита и знанията на основателите си Eurowings Luftverkehrs AG и Deutsche Lufthansa AG. Основана през 1997 г. като Eurowings Flug и преименувана на Germanwings през 2002 г., авиокомпанията се разраства изключително бързо, прибавяйки нови и нови дестинации към услугите си. 

 

Вижте още за Germanwings »

 

 

 


 

 

Евтини самолетни билети от Pegasus Airlines Pegasus Airlines е ниско тарифна авиокомпания, с централа в Истанбул, Турция основана през 1989г. Стартирала като чартърна авиокомпания в партньорство с Aer Lingus, Pegasus в момента е изцяло собственост на ЕСАС Холдинг и извършва редовни полети до 41 дестинации.

 

Вижте още за Pegasus Airlines »

 

 

 


 

 

Ryanair  Ryanair  е ирландска нискотарифна компания с главно седалище в Дъблин, Ирландия. Ryanair има една от най-добре развитата мрежа, като лети до повече от 160 дестинации в Европа и Мароко. В близко бъдеще от компанията смятат да отворят нискотарифна линия до Източния браг на САЩ.

 

Вижте още за Ryanair »

 

 

 


 

 

Wizzair  Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, създадена през 2003 г. и регистрирана в Унгария и Полша. Характерно за услугите на Wizz Air е заплащането на конкретните компоненти, използване на евтини и ненатоварени летища, една класа в полетите, плаващо разпределение на местата и кетъринг в самолета по желание срещу допълнително заплащане.

 

Вижте още за Wizzair »

 

 

 

« обратно

 

By Dilyana Georgieva

By Dilyana Georgieva

Получавай пръв най-изгодните оферти