Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Полет + хотел

Какво е „Направи си сам пакет” или това, което ние наричаме „полет + хотел”

 

Това е начин да направите свой собствен пакет, съобразявайки се изцяло с вашите предпочитания за самолетен билет и хотел – избор на авиокомпания, часове на полети, прекачвания, категория хотел, местоположение на хотела и др.

 

Да си направите сами пакет „полет + хотел” е най-подходящия избор за вас, ако:

 

  • предпочитате да откривате местата сами, а не да следвате масовите туристически маршрути;
  • предпочитате да разполагате с цялото си време и да не се съобразявате с група от 50 или повече човека;
  • искате да сте сигурни, че хотела, в който ще сте настанени е по ваш вкус;
  • искате да пътувате на датите, на които на вас ви е удобно и да изберете сами колко дни да останете;
  • не искате да чакате да се съберат определен брой хора, за да се осъществи екскурзията или почивката, на която сте се записали.

 

Как да си направите сами пакет?

 

За да резервирате сам своя пакет е необходимо да въведете до къде желаете да пътувате и на кои дати. По желание може да изберете отделно дати за хотел и да не резервирате нощувки за целия период (например, ако желаете да посетите и други градове или не сте решили какво ще правите и искате да имате сигурна нощувка само за първата вечер). Може предварително да ограничите вариантите за пътуване, като посочите допълнителни критерии за полет, за хотел или за целия пакет.

Като резултат ще видите предложенията за полети и за хотели, подредени по цена. Автоматично системата комбинира най-евтиния полет с най-евтиния хотел и ви показва обща цена за всички пътници. Вие можете да изберете нов полет или нов хотел или и двете, като през цялото време виждате как се променя общата цена на пакета. Така комбинирате полета и хотела, които сами сте си избрали и то на пакетна цена!

 

Ако сте намислили по-дълго и по-сложно пътуване, допълнително може да резервирате:

 

 

За съвет или помощ можете да се обърнете към нас във всеки един от офисите ни.иконка иконка

By Dilyana Georgieva