Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Star Alliance - Frequent flyer програма

Програмата за редовни пътници на алианса Star Alliance е Miles & More. В алианса влизат Lufthansa, Austrian Airlines, LOT Polish Airlines, Swiss и др. Членовете на програмата може да събират мили от всеки полет на съответната авиокомпания или Star Alliance.
Статутите в Miles & More се определят от броя прелетени мили в рамките на една календарна година с полети на определени партньори. Нивата на членство са основно (без минимален праг), Frequent Traveller (сребърна карта, с праг 35 000 мили), Senator (златна карта, с праг 100 000 мили) и HON Circle (черна карта, 600 000 мили за две календарни години). Всички нива, различни от основното, предлагат достъп до специалните салони и допълнителни бонус мили, като всяко по-високо ниво разширява допълнително изгодите за потребителя.

Вижте още:

 

Frequent flyer програмa на алианса на Bulgaria Air

Frequent flyer програмa на алианса Oneworld

Frequent flyer програмa на алианса SkyTeam

 

От Dilyana Georgieva

обновена 05.2014


иконка иконка