Star Alliance - Frequent flyer програма

Програмата за редовни пътници на алианса Star Alliance е Miles & More. В алианса влизат Lufthansa, Austrian Airlines, LOT Polish Airlines, Swiss и др. Членовете на програмата може да събират мили от всеки полет на съответната авиокомпания или Star Alliance.
Статутите в Miles & More се определят от броя прелетени мили в рамките на една календарна година с полети на определени партньори. Нивата на членство са основно (без минимален праг), Frequent Traveller (сребърна карта, с праг 35 000 мили), Senator (златна карта, с праг 100 000 мили) и HON Circle (черна карта, 600 000 мили за две календарни години). Всички нива, различни от основното, предлагат достъп до специалните салони и допълнителни бонус мили, като всяко по-високо ниво разширява допълнително изгодите за потребителя.

Вижте още:

 

Frequent flyer програмa на алианса на Bulgaria Air

Frequent flyer програмa на алианса Oneworld

Frequent flyer програмa на алианса SkyTeam

 

От Dilyana Georgieva

обновена 05.2014

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка