Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Промо цени за полети София - Варна и Варна - София

Промоция за полети София - Варна - София

Промо цени за полети София - Варна и Варна - София

До 15-ти април може да резервирате еднопосочни и двупосочни самолетни билети от София до Варна или обратно на промоционални цени. Цени: от €42 евро за еднопосочен и 79 за двупосочен билет.

Възползвайте се, за да закупите изгодно необходимите полети за вашите предстоящи бизнес пътувания или лятна почивка на Черноморието. Промоцията е валидна за полети след 1-ви юни със следното разписание:

София - Варна  14:50 - 15:40 |  номер на полет - FB477 

Варна - София  16:25 - 17:10 | номер на полет - FB978Период на продажба:  до 15 април 2015 

Период на пътуване: след 1 юни 2015За да резервирате билет с отстъпка по промоцията, използвайте нашата онлайн резервационна система, където може да намерите подходящ полет за дати на пътуване по ваш избор и да резервирате или директно да закупите билет.

 


 

»    Повече информация и резервация с наш консултант може да направите на място във всеки офис на Usit Colours или на 0700 15 115    «

 

 

Допълнителни условия:

*Посочените цени включват летищни такси и такса издаване при онлайн резервация в резервационната система на Usit Colours.

*Минимален позволен престой за най-ниската промоционална цена - няма. Максимален престой: 12 м.

*Анулации на полети не са разрешени и не се възстановяват суми. Промени на дати са разрешени срещу глоба. 

*Цените са валидни за полети, изпълнявани от Bulgaria Air. Броят на местата е ограничен и наличността за посочените цени не е гарантирана. 

« обратно

 

 

 

От Dilyana Georgieva

публикувана 03.2015   /  обновена 03.2015


иконка иконка

By Dilyana Georgieva