Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

SUMMER WORK AND TRAVEL USA 2017 – ЗАПИСВАНЕТО ЗАПОЧНА!

Първи срещи с американски работодатели в БългарияИзживей Америка! Запиши се още сега за студентска бригада през следващото лято!

Ако си нетърпелив да планираш следващото си лято, се радваме да ти съобщим, че вече можеш да се запишеш за студентска бригада в Америка за лято 2017! Запази си място още сега на най-ниска цена и при най-добри условия и бъди сред първите, получили работна оферта, разрешително и виза. Очакваме те!

научи повече в нашия нов сайт GoToUSA.bg »

Работа в САЩ

Специализиран кредит за програма Work and Travel USA

Финансирай бригадата си, плати след като се върнеш

възползвай се от специализирания студентски кредит от Банка ДСК, чрез който можеш да финансираш всичките си разходи по Work and Travel USA програма и да платиш чак след като си се върнал от САЩ.научи повече в нашия нов сайт GoToUSA.bg »

Върни парите си от данъци с Usit Colours

Възстанови данъците си от САЩ с USIT

Възстановяване на данъц от САЩ с Usit Colours - Tax Refund USA

 

Знаеш ли, че когато си работил с САЩ, имаш право на възстановяване на данъци? Приемането на документи за възстановяане на данъци от лято 2016 започна. Подай документите си в USIT и ние ще се заемем с целия процес вместо теб. Лесно, бързо, сигурно и удобно.

 

 Посети новия ни сайт GoToUSA.bg и виж как можем да ти помогнем! »

Usit Colours Entertainment team presents

Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти