информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Breeze Inn

За работодателя:
Хотелът е част от веригата Breeze Inn и е реновиран изцяло през 2008 година. Почти всички от 22те стаи, с които разполага са със спираща дъха гледка към връх Маратон.

Местоположение:
Намира се в Seward, щата Аляска, само на 120 мили от Anchorage в съцето на полуостров Кенай.

Защо да работиш там:
- Чудесно заплащане – $9.75 на час!
- Можеш да получиш бонус от $1 за всеки изработен час в края на сезона, при добре свършена работа;
- Работодателят приема групи и можеш да заминеш с приятелите си;
- Осигурено едно хранене на половин цена по време на работа;

- Възстановяване на 50% от депозита за настаняване при изпълнение на договора.


Забележителности:
В района най-голямата и спираща дъха забележителност е самата природа във възможно най-чистия и и непокътнат от човека вид! Ако си почитател на красивите планини и езера  -  Аляска е прекрасна дестинация за теб -  на територията на щата има повече от 3 милиона езера и 17 от 20-те най-високи върха в САЩ.


Отворени позиции от Alaska - Breeze Inn Сравнете
  •   Housekeeper Breeze Inn $ 9.75
    Местоположение:Seward, AK Място на срещата: Настаняване:$70 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 01 юни Крайни дати:15 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Камериерът се грижи за почистването на стаите и баните смяна на чаршафи и кърпи и др. Особености: Позицията предполага работа с почистващи и перини препарати. Има възможност за допълнителни часове и бонус в края на сезона.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите