информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Hampton Inn and Suites Fairbanks

За работодателя:
Hampton Inn and Suites се намира във вторият по големина град в щата Аляска. Подходящ е както за почивка, така и за работни срещи. Предлага на гостите си уют и спиращи дъха гледки.

Местоположение:
Намира се само на няколко преки от центъра на града, където има множество ресторанти, магазини и забавления.

Защо да работиш там:
- Атрактивно заплащане – $9.50 на час!
- Работодателят помага за намирането на хаузинг, и ти осигурява подслон първите 3 нощувки, докато намериш такъв;
- Можеш да заминеш и работиш с приятелите си;

Местоположение:
Феърбанкс е вторият по големина град  в щата, и предлага удобството на големия град, но и възможността за разходки в планината, рафтинг, езда, каяк и други алтернативни спортове.


Отворени позиции от Alaska - Hampton Inn and Suites Fairbanks Сравнете
  •   Room Attendant Hampton Inn and Suites Fairbanks $ 10.50
    Местоположение:Fairbanks, АК Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 05 Юни Крайни дати:15 авг - 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа седмично. Позицията предполага работа с почистващи препарати

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите