Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Historic Skagway Inn

За работодателя:
Historic Skagway Inn е семеен хотел, построен през далечната 1897 година. Реновиран изцяло, той предлага на гостите си приятната атмосфера на 19 век преплетена с удобствата на 21 век. Гостите на хотела, както и персонала, остават впечатлени от невериятната цветна градина пред хотела.

Местоположение:
Намира се в третия по големина град в щата Аляска – Скагуей, в сърцето на националния парк Клондайк, който се заема центъра на града. Пристанището е спирка за повечето круизни кораби, които минават покрай Аляска.

Защо да работиш там:
- Работодателят осигурява настаняване на добра цена;
- Добро заплащане и възможност за бонус в края на сезона;
- Ще работиш само на няколко мили от най-голямото пристанище в района.

Забележителности:
Районът е с историческо значение, едно от първите места, където е открито находище на злато в Аляска. Не пропускай да посетиш пристанището на града, то е 12тото по-големина в Северна Америка, и в летния сезон там акустират хиляди круизни кораби.


Отворени позиции от Alaska - Historic Skagway Inn Сравнете
  •   Housekeeper Historic Skagway Inn $ 8.00
    Местоположение:Skagway, АК Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:21 май - 25 юни Крайни дати:13 сеп - 20 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Осигурени минимум 33 работни часа седмично

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите