Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Очаквани оферти

 1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Holland America Princess Denali Princess Wild Ldg

За работодателя:
Denali Princess Wild Lоdgе е построен в характерния за тази част на Аляска планински стил, но  за разлика от болшинството хотели в околността предлага по-лускозни условия на своите гости, както за настаняване, така и като ресторанти. Разбира се и тук основна роля има пририродата и хотелът предлага многобройни възможности за любителите на планината и спортуването на открито.

Местоположение :
Хотелът e на няколко минути пеша от входа на национален парк Денали -  парк с площ, равна на щата Масачузец и приютил най-високия връх в Америка – McKinley.

Защо да работиш там:
- Работодателят предлага атрактивно заплащане
- Има възможност да отидеш с приятел или с група приятели
- Работодателят осигурява настаняване и храна само за $105 на седмица
- Работодателят предлага безплатен транспорт до работното място
- Ежеседмичен транспорт до Феърбанкс
- Можеш да използваш отсътпки за служители за езда, екскурзии с лодки

Забележителности:
В района най-голямата и спираща дъха забележителност е самата природа във възможно най-чистия й и непокътнат от човека вид! Ако си почитател на красивите планини и езера  -  Аляска е прекрасна дестинация за теб -  на територията на щата има повече от 3 милиона езера и 17 от 20-те най-високи върха в САЩ.


Отворени позиции от Alaska - Holland America Princess Denali Princess Wild Ldg Сравнете
 •   Laundry Attendant Holland America Princess Denali Princess Wild Ldg $ 9.75
  Местоположение:Denali National Park, AK Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 22 май Крайни дати:17 сеп - 22 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи са за събирането и прането посредством перални машини на спалното бельо в хотела, асистира на камериерите Особености: Осигурени са минимум 40 работни часа седмично.
 •   Resort Worker Holland America Princess Denali Princess Wild Ldg $ 9.75
  Местоположение:Denali National Park, AK Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:05 май - 21 май Крайни дати:05 сеп - 21 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията включва различни задължения в хотела, почистване, изнасяне на буклук. При необходимост помага на камериерите или работниците в кухнята Особености: Осигурени са минимум 40 работни часа седмично.
 •   Room Attendant Holland America Princess Denali Princess Wild Ldg $ 9.75
  Местоположение:Denali, AK Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:08 май - 20 май Крайни дати:05 сеп - 15 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите и баните, сменя кърпи и чаршафи, почиства коридорите и общите помещения. Особености: Позичията предполага работа с почистващи препарати и физическо натоварване.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите