Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

 1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Holland America Princess Denali Shared Services

За работодателя:

Denali Shared Services е още един от хотелите от голямото семейство на Holland America Princess, в който спокойствието и доброто преживяване на гостите е грижа на целия персонал на хотела.

 

Местоположение :

Хотелът е разположен на около 15 километра от националният парк Денали. До Феърбанкс може да се стигне за около два часа, а разстоянието до Анкоридж е не повече от четири часа с автобус.

 


Защо да работиш там:

- Работодателят предлага атрактивно заплащане

- Има възможност да отидеш с приятел или с група приятели

- Работодателят осигурява настаняване и храна.

- Работодателят предлага безплатен транспорт до работното място

- Ежеседмичен транспорт до Феърбанкс

- Можеш да използваш отсътпки за служители за езда, екскурзии с лодки

 

Забележителности:

Тук няма красиви и известни сгради, нито музеи, нито ослепителни молове. Атракцията тук са планините, реките, езерата и многобройните възможности за занимания на открито. Ако обичаш катерене, рафтингр планинско колоездене ...то определено няма да сучаеш избирайки това да бъде работното ти място през лятото.


Отворени позиции от Alaska - Holland America Princess Denali Shared Services Сравнете
 •   Dishwasher Holland America Princess Denali Shared Services $ 9.75
  Местоположение:Denali, AK Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:05 май - 15 май Крайни дати:01 септ - 15 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Мие чинии, зарежда и почиства миялната машина, помага на останалата част от персонала. Особености: Желание за работа в екип и възможност за вдигане на предмети с тегло до 30 кг. Позицията предполага работа с почистващи препарати.
 •   Room Attendant Holland America Princess Denali Shared Services $ 9.75
  Местоположение:Denali, AK Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:05 май - 15 май Крайни дати:01 септ - 15 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите и баните, сменя кърпи и чаршафи, почиства коридорите и общите помещения. Особености: Осигурени са минимум 35 работни часа седмично. Работата предполага боравене с перилни и почистващи препарати и физическо натоварване. При добро представяне бонус 5% върху общата заплата.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите