Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

  1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Holland America Princess Westmark Inn Skagway

За работодателя:

Westmark Inn Skagway e част от семейството на Holland America Princess. Хотелът работи за лентия сезон – от май до септември. Настанява гостите си в 150 стаи, като им предлага и конферентни зали, паркинг и други удобства.

Местоположение:

Намира се в третия по големина град в щата Аляска – Скагуей, в сърцето на националния парк Клондайк, който се заема центъра на града. Пристанището е спирка за повечето круизни кораби, които минават покрай Аляска, и хотела приема повече от 15 000 гости на сезон.

Защо да работиш там:

-          Добро заплащане и възможност за втора работа;

-          Възможност за бонус, в края на сезона;

-          Работодателят приема групи и можеш да отидеш заедно с приятелите си;

-          Възможности за разходки в планината, каране на каяк и други спортове;

-          Осигурено настаняване на много ниска цена;

Забележителности:

Районът е с историческо значение, едно от първите места, където е открито находище на злато в Аляска. Не пропускай да посетиш пристанището на града, то е 12тото по-големина в Северна Америка и в летния сезон там акустират хиляди круизни кораби.


Отворени позиции от Alaska - Holland America Princess Westmark Inn Skagway Сравнете
  •   Room Attendant Holland America Princess Westmark Inn Skagway $ 9.75
    Местоположение:Skagway, AK Място на срещата: Настаняване:$75 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:05 май - 20 май Крайни дати:5 сеп - 20 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почиства стаите и общите помещения в хотела. Особености: Осигурени са минимум 40 работни часа седмично. Възможен overtime.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите