Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Очаквани оферти

  1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Holland America Princess Westmark Inn Skagway

За работодателя:

Westmark Inn Skagway e част от семейството на Holland America Princess. Хотелът работи за лентия сезон – от май до септември. Настанява гостите си в 150 стаи, като им предлага и конферентни зали, паркинг и други удобства.

Местоположение:

Намира се в третия по големина град в щата Аляска – Скагуей, в сърцето на националния парк Клондайк, който се заема центъра на града. Пристанището е спирка за повечето круизни кораби, които минават покрай Аляска, и хотела приема повече от 15 000 гости на сезон.

Защо да работиш там:

-          Добро заплащане и възможност за втора работа;

-          Възможност за бонус, в края на сезона;

-          Работодателят приема групи и можеш да отидеш заедно с приятелите си;

-          Възможности за разходки в планината, каране на каяк и други спортове;

-          Осигурено настаняване на много ниска цена;

Забележителности:

Районът е с историческо значение, едно от първите места, където е открито находище на злато в Аляска. Не пропускай да посетиш пристанището на града, то е 12тото по-големина в Северна Америка и в летния сезон там акустират хиляди круизни кораби.


Отворени позиции от Alaska - Holland America Princess Westmark Inn Skagway Сравнете
  •   Room Attendant Holland America Princess Westmark Inn Skagway $ 9.75
    Местоположение:Skagway, AK Място на срещата: Настаняване:$75 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:05 май - 20 май Крайни дати:5 сеп - 20 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почиства стаите и общите помещения в хотела. Особености: Осигурени са минимум 40 работни часа седмично. Възможен overtime.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите