информация за събитието

Очаквани оферти

  1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Pikes Waterfront Lodge

За работодателя:
Pikes Waterfrong Lodge е семеен хотел, който с годините се е утвърдил като предпочитана дестинация за авантюристите, които посещават Аляска. Разполага с общо 180 стаи и 28 индивидуални бунгала.

Местоположение:
Намира се във вторият по големина град в щата – Феърбанкс. Само на няколко минути от хотела можеш да намериш множество ресторанти, магазини, забавление, и разбира се  - други хотели.

Защо да работиш там:
-    Атрактивно заплащане;
-    Добри възможности за втора работа;
-    Работодателят приема групи и ще можеш да пътуваш с приятелите си;

Забележителности:
Феърбанкс предлага удобството на големия град, но и възможността за разходки в планината, рафтинг, езда, каяк и други алтернативни спортове.


Отворени позиции от Alaska - Pikes Waterfront Lodge Сравнете
  •   Housekeeping staff Pikes Waterfront Lodge $ 9.75
    Местоположение:Fairbanks, AK Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 5 юни Крайни дати:31 авг - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа седмично. Позицията предполага работа с почистващи препарати и вдигане на тежки предмети.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите