Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Аляска - виртуални интервюта

  1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Rivers Edge Resort

За работодателят:
Rivers Edge Resort е едно от най-посещаваните места във Феърбанкс, предлага на гостите си невериятни гледки. Намира се на брега на р. Чена и разполага с осамотени стаи, изндивидуални бунгала, алея с парк или иначе казано всичко за една пълноценна почивка.

Местоположение:
Намира се във втория по големина град в щата – Феъбенкс, едва на няколко минути от летището и на същото разстояние от центъра на града, където се намират ресторантите, магазините и забавленията.

Защо да работиш там:
-    Атрактивно заплащане - $9 на час!
-    Възможност за бонус в края на сезона;
-    Добра вериятност да си намериш втора работа, поради добрата локация;

Забележителности:

Феърбанкс предлага удобството на големия град, но и възможността за разходки в планината, рафтинг, езда, каяк и други алтернативни спортове.


Отворени позиции от Alaska - Rivers Edge Resort Сравнете
  •   Housekeeper Rivers Edge Resort $ 9.00
    Местоположение:Fairbanks, АК Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 24 май Крайни дати:31 авг - 26 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почиства стаите и мебелите в тях, сменя кърпи и чаршафи и т.н. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа седмично.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите