информация за събитието

Аляска - виртуални интервюта

  1. Търси отворени позиции в събитието
Alaska - Summit Lake Lodge

За работодателя:
Комплекса предлага на гостите си луксозни стаи и бунгала, осамотени сред красивата природа на района.

Местоположение:
Намира се в сърцето на полуостров Кенай, в близост до националният парк Kenai Fjords National Park, едва на 80 мили от Anchorage.

Защо да работиш там:
- Атрактивно заплащане - $9 на час;
- Осигурено настаняване срещу само $42 на седмица;
- Работодателят заплаща overtime след 40тия работен час;

Забележителности:
В района можеш да посетиш уникалните фиорди на полуострова Кенай, терена е подходящ за множество спортове – каяк, разходки в планината, риболов и много, много други.


Отворени позиции от Alaska - Summit Lake Lodge Сравнете
  •   Housekeeper Summit Lake Lodge $ 10.00
    Местоположение:Moose Pass, АК Място на срещата: Настаняване:$56 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:10 май - 15 Юни Крайни дати:05 сеп - 17 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите и мебелите в тях, сменя кърпи и чаршафи и т.н. Особености: Осигурени минимум 38 работни часа седмично. Позицията предполага работа с перилни и почистващи препарати, както и вдигане на предмети с тегло до 15 кг.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите