Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Очаквайте през март

 1. Търси отворени позиции в събитието
AQUASAFE POOL MANAGEMENT

За работодателя:

AquaSafe е специализиран в предоставянето на пълен набор от услуги за управление на плувни басейни. Поддръжка, ремонти, реконструкции, както и откриване на течове в професионални басейни. Грижи се за басейни в апартаментни комплекси, хотели, публични басейни, както други съоръжения за отдих в Мериленд, Вирджиния, Вашингтон, Делауеър, Пенсилвания, Ню Джърси и Ню Йорк.


Защо да работиш там:
Lifeguard е най-лесната и приятна работа. Трябва да можеш да изплуваш 300 м без време, без да спираш. Осигурено е посрещане и настаняване. Басейните в 70% от случаите са с размери 10/20 м и 1.50 м дълбоки.

Lifeguard е най-лесната и приятна работа. Трябва да можеш да изплуваш 300 м без време, без да спираш. Осигурено е посрещане и настаняване. Басейните в 70% от случаите са с размери 10/20 м и 1.50 м дълбоки.

Отворени позиции от AQUASAFE POOL MANAGEMENT Сравнете
 •   Lifeguard AQUASAFE POOL MANAGEMENT $ 9.55
  Местоположение:Washington DC, Baltimore, Philadelphia, New Jersey, New York Място на срещата:Офис на USIT Настаняване:105$ на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:1 май - 28 май Крайни дати:5 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Работа на бесейн – следи за безопасността на посетителите, поддържа басейна. Особености: Гарантирани са средно по 48 часа на седмица, като могат да достигнат до 55. Безплатно посрещане в САЩ. Oбучение в България, което позволява да се започне работа от първия ден след пристигането Ви в САЩ. $150 Бонус в края на сезона и за най-добре представилите се, безплатна екскурзия до Niagara Falls.
 •   Pool Manager AQUASAFE POOL MANAGEMENT $ 10.75
  Местоположение:Washington DC, Baltimore, Philadelphia, New Jersey, New York Място на срещата:Офис на USIT Настаняване:Работодателят осигурява настаняване на цена 105$ на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:1 май - 28 май Крайни дати:5 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Работа на басейн – следи за безопасността на посетителите, поддържа басейна. Особености: Гарантирани са средно по 48 часа на седмица, като могат да достигнат до 55. Безплатно посрещане в САЩ. Обучение в България, което позволява да се започне работа от първия ден след пристигането Ви в САЩ.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите