информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 и 11 февруари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Aramark Cape May County Zoo

За работодателя:
Арамарк е компания, която предлага услуги за хранителната индустрия, в управлението на заведения, различни сгради и институции. Компанията е определена за една от най-етичните към служителите и клиентите си в света. Оперира в 22 държави.
Cape May Country Zoo е зоологическа градина, която има над 550 обитатели, представители на над 250 вида бозайници, птици, земноводни и влечуги. Разпростира се на повече от 85 акра и впечатлява посетителите си с прекрасни градини и недокосната природа. Работейки там, ще имате възможност да се срещате с хиляди гости от цял свят ежедневно.

Местоположение:

Aramark Cape May Zoo е разположена на Източното крайбрежие, в най-южната част на Ню Джърси, на 5 мили от Stone Harbor и на 10 мили от Wildwood. Близо е до Ню Йорк и Филаделфия.

Защо да работиш там:
- За всеки, който обича животните, това е перфектното място за работа!
- Намира се в непосредствена близост до много известни градове и любими за студентите курортни градчета по Източното крайбрежие;
-Ще има възможност да работиш с много хора на позиция, която предлага постоянен контакт с клиенти, т.е. ще подобряваш ежедневно езиковите си компетенции
- Заплащането, което те очаква, е наистина привлекателно;

Забележителности:
Cape May e една от най-старите дестинации за почивка за американците. С богата история, плажове, спечелили не една награди и с многото викториански сгради, курортът привлича туристи от целия свят. Определян е и за едно от най-добрите места за наблюдение на птици. В почивните дни можете да отидете до Голямата ябълка или да се разходите до Филаделфия, да поиграете в казината на Атлантик сити или просто да се излегнете на плажа – един от десетте най-добри в Америка!


Отворени позиции от Aramark Cape May County Zoo Сравнете
  •   Stand Attendant Aramark Cape May County Zoo $ 9.50
    Местоположение:Cape May, NJ Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:19 май - 25 май Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Позицията включва обслужване на клиенти, продажба на храна и напитки и др. Особености: Осигурени са минимум 30 работни часа седмично. Възможност за оувъртайм и бонус.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите