информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 и 11 февруари

 1. Търси отворени позиции в събитието
Aramark Denali National Park McKinley Village Lodge

За работодателя:
Арамарк е компания, която предлага услуги за хранителната индустрия, в управлението на заведения, различни сгради и институции. Компанията е определена за една от най-етичните към служителите и клиентите си в света. Оперира в 22 държави.
McKinley Village Lodge се разпростира на 20 акра и предлага на посетителите възможност да се насладят на прекрасния национален парк Денали. Хотелът е разположен в седем двуетажни постройки, както и наскоро ремонтираната Summit Lodge, с приказна тераса, външна камина и невероятни гледки, които само Аляска може да предложи. Работодателят наема WAT студенти от много години и не един и двама се връщат всяко лято там – доказателство за коректността му.

Местоположение:
McKinley Village Lodge се намира на седем мили от входа на национален парк Денали в Аляска и е в близост до реката Ненана.

Защо да работиш там:
- Ако обичаш природата искаш да бъдеш на едно от най-красивите места в света, това определено е твоето място;
- Ще имаш закуска, обед и вечеря плюс настаняване за само 15 долара на ден!!
- Работодателят организира множество мероприятия за служителите си – от рафтинг до екскурзии до Феърбанкс;
- Не липсват възможности и за overtime, както и за бонус в края на сезона.

Забележителности:
Да работиш в Denali National Park  означава да прекараш лятото си в едно от най-известните места в САЩ и по света. Хора от всякъде идват, за да се насладят на недокоснатата природа, да видят животните и да се качат на някой от най-високите върхове в САЩ, а защо не и на самия Маккинли – най-високият връх в САЩ. Ако обичаш да си на открито, това със сигурност е най-подходящото място за теб.


Отворени позиции от Aramark Denali National Park McKinley Village Lodge Сравнете
 •   General Utility Worker (Dishwasher) Aramark Denali National Park McKinley Village Lodge $ 9.75
  Местоположение:Denali, AK Място на срещата: Настаняване:$88 - $105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:19 май - 22 юни Крайни дати:19 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се за чистотата на кухнята, мие чинии, помага на готвачите. Особености: Осигурени са минимум 30 работни часа седмично. Възможен overtime и бонус
 •   Room Attendant Aramark Denali National Park McKinley Village Lodge $ 9.75
  Местоположение:Denali, AK Място на срещата: Настаняване:$88 - $105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:19 май - 17 юни Крайни дати:05 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите и баните, сменя кърпи и чаршафи, почиства коридорите и общите помещения. Особености: Осигурени са минимум 30 работни часа седмично. Възможен overtime и бонус.
 •   Laundry Worker Aramark Denali National Park McKinley Village Lodge $ 9.75
  Местоположение:Denali, AK Място на срещата: Настаняване:$88 - $105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:19 май - 10 юни Крайни дати:5 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позиция в перално помещение - зарежда машините, сгъва изпраните чаршафи, помага на камериерите. Особености: Осигурени са минимум 30 работни часа седмично. Възможен overtime.
 •   Porter/Public Area Cleaner Aramark Denali National Park McKinley Village Lodge $ 9.75
  Местоположение:Denali, AK Място на срещата: Настаняване:$88 - $105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:12 май - 20 юни Крайни дати:12 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Помага на камериерите, почиства лобито и общите помещения. Особености: Осигурени минимум 30 работни часа на седмица. Изисква се шофьорска книжка. Възможен overtime и бонус.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите