Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 и 11 февруари

 1. Търси отворени позиции в събитието
Aramark Mesa Verde Far View Lodge

За работодателя:
Арамарк е компания, която предлага услуги за хранителната индустрия, в управлението на заведения, различни сгради и институции. Компанията е определена за една от най-етичните към служителите и клиентите си в света. Оперира в 22 държави.
Mesa Verde е национален парк в САЩ, който е под егидата на ЮНЕСКО. Това е най-големият археологически резерват в САЩ. Създаден е през 1906 г. от Рузвелт, за да се защитят някои от най-добре запазените скални жилища в света, или както той самият казва – за да се защити създаденото от човека. Има над четири хиляди археологически обекти и над шестстотин скални жилища, в това число и най-голямото скално жилище в Америка.


Местоположение:

Mesa Verde National Park е разположен в югозападната част на Колорадо, на 211 квадратни километра. Мястото е високо – от 1100 до 2400 метра надморска височина и през нощта температурите падат много, а през деня е топло, до 32 градуса по Целзий, така че е добре да си носите дрехи и за студено време.

Защо да работиш там:
- Ако не обичаш да си в големия и шумен град, това е прекрасно място за теб;
- Има много и разнообразни позиции, на които можеш да работиш;
- От мястото, където ще живееш, има безплатен бус до работата ти;
- Работодателят осигурява храна на много ниски цени;
- Всеки вторник, четвъртък и неделя има безплатен транспорт до близкия град Кортес за служителите на парка;
- Работодателят предоставя много „екстри” за служителите си, като намаления в магазините, различни развлечения и спонсорирани от работодателя екскурзии.

Забележителности:
Както казахме и по-горе, паркът е изключително интересен археологически резерват с много добре запазени скални жилища. В почивните дни или след края на работния период, можеш да отидеш до Денвър, или да вземеш кола под наем и да отидеш до Вегас, Аризона, Юта, Ню Мексико – заобиколен си отвсякъде с едни от най-красивите щати в Америка. Мястото определено е подходящо за любителите на природата, а не за онези, които търсят големия град


Отворени позиции от Aramark Mesa Verde Far View Lodge Сравнете
 •   Housekeeper Aramark Mesa Verde Far View Lodge $ 8.23
  Местоположение:Mancos, CO Място на срещата: Настаняване:$27 до $42 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:14 май - 5 юни Крайни дати:1 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите и баните, сменя кърпи и чаршафи, почиства коридорите и общите помещения. Особености: Осигурени са минимум 30 работни часа седмично. Възможен overtime.
 •   General Utility Worker Aramark Mesa Verde Far View Lodge $ 8,23
  Местоположение:Mancos, CO Място на срещата: Настаняване:$27 - $40 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:1 май - 20 юни Крайни дати:10сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Пуска миялните машини, мие големите съдове, зарежда фризерите и др. Особености: Минимално осигурени 30 часа на седмица. Възможен overtime.
 •   Food Service Worker Aramark Mesa Verde Far View Lodge $ 8.23
  Местоположение:Mancos, CO Място на срещата: Настаняване:$27 - $40 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:1 май - 10 юни Крайни дати:1 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Подготвя храна, обслужва клиенти, почисва масите и др. Особености: Осигурени минимум 30 часа на седмица. Възможен оvertime. Изисква се вдигане на тежко.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите