Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Очаквани оферти

 1. Търси отворени позиции в събитието
Aramark North Lake Powell

За работодателя:
Aramark е една от най-големите и сериозни корпорации в света, оперираща в над 22 държави. През 2013 година Aramark за пореден път е включена в  класацията „Най-уважаваните компании в света”, изготвяна от списание FORTUNE.
Lake Powell е второто по големина изкуствено езеро в САЩ и е част от национален парк “Glen Canyon”.  North Lake Powell е второто по големина (от общо 6) яхтено пристанище на езерото.  Там ще откриеш множество от забавления – от каране на моторни лодки и джетове, до хайкинг по многото каньони в района!

Местоположение:
Bullfrog Marina се намира на бреговете в северната част на Lake Powell, щата Юта.

Защо да работиш там:
- Можеш да използваш напълно безплатно моторните лодки, които се предлагат на клиентите срещу $600 на ден.
- Униформата ти ще бъде безплатна
- Заплащането е добро
- Работодателят осигурява настаняване, само срещу $20 на седмица, като в една стая могат да бъдат най-много двама човека
- Служителите имат отделно помещение за почивка, където има маси за тенис, билярд, както и безплатен безжичен интернет.
- Работодателят предлага и храна за своите служители на много ниски цени (вечерята е между $3 и $5). Също така има и кухня, където можеш да си сготвиш – ако искаш.
- Всяка седмица се организират различни мероприятия за служителите, като например BBQ партита, спортни турнири, посещения на забележителностите в района и др.

Какви забележителности има в района:

Lake Powell е известен с множеството каньони, намиращи се под водите му, както и скалните образувания, получили се в следствие на водата.
Defiance House е местност, някога обитавана от племето Анасази, обитавало тези земи между 1250 и 1285 година. Намира се в Forgotten canyon, който е на 20-тина мили от Bullfrog Bay.
В близост е и Monument Valley – място, където все още живеят местни Американци ( от племето Навахо) – там са снимани много от най-известните филми – Transformers, Star Wars и много други филми и видеоклипове.  


Отворени позиции от Aramark North Lake Powell Сравнете
 •   Boat Rentals Boat Cleaner Aramark North Lake Powell $ 8.60
  Местоположение:Bullfrog, UT Място на срещата: Настаняване:$20 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:17 май - 5 юни Крайни дати:1 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства лодките, които се дават под наем в комплекса Особености: Осигурени са минимум 30 работни часа седмично. Възможност за допълнителни часове. Позицията предполага работа на открито и с почистващи препарати.
 •   Busser Aramark North Lake Powell $ 4.50
  Местоположение:Bullfrog, UT Място на срещата: Настаняване:$20 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:10 май - 25 май Крайни дати:20 авг - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Отсервира масите, почиства ги, зарежда с прибори, помага на сервитьорите при обслужване на гостите. Особености: Изискват се добри комуникативни умения, желание за работа в екип. Има възможност за допълнителни часове.
 •   Dishwasher Aramark North Lake Powell $ 8.60
  Местоположение:Bullfrog, UT Място на срещата: Настаняване:$20 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:10 май - 25 май Крайни дати:20 авг - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Зарежда миялните машини, мие големите тави/тенджери, грижи се за чистотата в кухнята. Особености: Позицията предполага работа с почистващи препарати, вдигане на предмети с тегло до 10 кг.
 •   Boat Rentals Dockhand Aramark North Lake Powell $ 8.60
  Местоположение:Bullfrog, UT Място на срещата: Настаняване:$20 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:17 май - 5 юни Крайни дати:1 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Помага на пристанището за лодки, почиства лодките. Особености: Работата предполага стоене на открито, работа с почистващи препарати и вдигане на тежки предмети. Има възможност за допълнителни часове и бонуси.
 •   Boat Rentals Fuel Attendant Aramark North Lake Powell $ 8.60
  Местоположение:Bullfrog, UT Място на срещата: Настаняване:$20 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 10 юни Крайни дати:5 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Зарежда с гориво лодките, които се дават под наем. Особености: Позицията изисква физическо натоварване. Изисква се кандидатите да могат да плуват.
 •   Lower Gift Shop Cashier Aramark North Lake Powell $ 8.60
  Местоположение:Bullfrog, UT Място на срещата: Настаняване:$20 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:1 юни - 15 юни Крайни дати:5 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Обслужва клиентите на пагазина за сувенири и подаръци, извършва консултации и продажби, работи на каса, приема плащания. Особености: Позицията изисква добри комуникативни умения, желание за работа с клиенти.
 •   Halls Crossing Dockhand Aramark North Lake Powell $ 8.60
  Местоположение:Bullfrog, UT Място на срещата: Настаняване:$20 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 15 юни Крайни дати:05 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позиция на пристанище с туристически лодки, помага на гостите с багажа и др. Особености: Кандидатите трябва да са навършили 21 години. Изисква се и шофьорска книжка. Позицията предполага управление на ATV.
 •   Bullfrog Marina Deckhand/Dockhand Aramark North Lake Powell $ 8.60
  Местоположение:Bullfrog, UT Място на срещата: Настаняване:$20 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 15 юни Крайни дати:5 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позиция на пристанище с туристически лодки, помага на гостите с багажа и др. Особености: Кандидатите трябва да са навършили 21 години и да притежават шофьорска книжка. Позицията включва управление на ATV.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите