информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Branson Lakes - The Fall Creek Steak and Catfish House

За работодателя:
The Fall Creek Steak and Catfish House е традиционен американски семеен ресторант с вече над 20 годишна история. Ресторантът е съхранен почти във вида, който е имал при отварянето, а страстта на собствениците към антиките, ще ви върне дори още по-назад във времето.
 
Местоположение:
Разположен е във   Fall Creek in Branson, Missouri, в подножието на планините Озарк. Този регион е любим на много американци за семейни ваканции през цялата година.

Защо да работиш там:
- Работодателят наема групи от приятели
- Евтино настаняване
- Възможности за втора работа
 
Забележителности:
В Брансън има над 50 театъра, там се намира и най-стария увеселителен парк в САЩ – Silver Dollar City. Районът предлага и много възможности за активности на открито.
 


Отворени позиции от Branson Lakes - The Fall Creek Steak and Catfish House Сравнете
  •   Busser and Food Runner Bransons Best Restaurants- The Fall Creek Steak and Catfish House $ 7.65
    Местоположение:Branson, MO Място на срещата: Настаняване:He Ниво на английски:Много добро Начални дати:20 май - 10 юни Крайни дати:10 септ Бакшиши:Да
    Кратко описание: Отсервира масите, почиства ги, помага на сервитьорите при сервирането на храна и обслужване на гостите. Особености: Позицията предполага добри комуникативни умения и желание за работа в екип.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите