информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Branson Lakes - Thousand Hills Golf Resort

За работодателя:
Thousand Hills Golf Resort е най-популярният голф-курорт в региона и предлага на гостите си първоклсно настаняване. Вече няколко сезона хотелът наема студенти пътуващи на летни бригади от 6 страни от света, сред които и България.

Местоположение:
Курортът е разположен в Брансън, Мисури, на 40 мили южно от Спрингфийлд, в подножието на планината Озарк.

Защо да работиш там:
- Атрактивно заплащане и бакшиши
- Възможност за допълнителни часове и бонус в края на сезона
- Опит в голям и луксозен курорт
 
Забележителности:
Брансън е обявен за „световна столица на преставления на живо“ -  тук има над 50 театъра, провеждат се различни музикални фестивали. В градът има много ресторанти, воден парк, увеселителни паркове.


Отворени позиции от Branson Lakes - Thousand Hills Golf Resort Сравнете
  •   Housekeeper Thousand Hills Golf Resort $ 9.00
    Местоположение:Branson, MO Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 25 май Крайни дати:15 авг - 31 авг Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите териории, подменя чаршафи и кърпи и др. Особености: Позицията предполага работа с почистващи препарати и видгане на тежки предмети.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите