Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

  1. Търси отворени позиции в събитието
California - Blue Dog Pizza - Stateline

За работодателя:
Blue Dog Pizza – Stateline –това е ресторант за пица и сандвичи,  с две заведения в района, любимо място за бързо хапване на живеещите в района.
 
Местоположение:
Ресторантът се намира в South Lake Tahoe,  в подножието на планината Сиера Невада, където слънцето грее 300 дни в годината!
 
Защо да работиш там:
- Атрактивно заплаящане
- Локация! Ще бъдеш само на 3 часа от Сан Франциско, 2 часа от Сакраменто и 1 час от Рино
- Работодателят съдейства с намирането на настаняване и организира партита за персонала
 
Забележителности:
Наистина ли е необходимо да говорим за запележителности? Това е Калифорния! Тук е пълно със забележителности и знаменитости. А най хубавото е, че ти ще бъдеш съвсем близо до тях!


Отворени позиции от California - Blue Dog Pizza - Stateline Сравнете
  •   Pizza Restaurant Staff Blue Dog Pizza - Stateline $ 10.00
    Местоположение:South Lake Tahoe, CA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 юни - 10 юни Крайни дати:06 сеп- 15 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Работата предполага поемане на различни задължения и ротация на различни позиции - посрещане на гости приемане на поръчки, подготвяне на храна, почистване и отсервиране. Особености: Позицията изисква отлични комуникативни умения, желание за работа в екип и възраст над 21 години.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите