Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Cape Cod - DBA Shoreway Acres Inn

За работодателя:  
Това е една от най-приятните алтернативи на стандарните хотели. Хотелът се помещава в бивша къща на морски капитан, строена в далечната 1806 година, в традиционния за района стил. По първоначален проект е разполагала с 9 стаи и две бани, сградата е била бомбандирана 8 пъти по време ха Британската война през 1812. Семейство Dineen купува къщата през 1959 година и започва един продължителен и мащабен проект по реставриране и разшираване на къщата, която днес е чудесен семеен хотел с 80 стаи и апартаменти.

Местоположение:
Хотелът се намира в историческото градче Falmouth, в Кейп Код, на пеешходно разстояние от всичко в града.

Защо да работиш там:
- Чудесно заплащане
- Осигурено настаняване
- Безплатна закуска всеки ден
- Чудесна локация и възможности за втора работа.

Забележителности:
Самото градче е забележителност, защото е запазило духа и архитектурата на „Стария Кейп“. В близост са също небезизвестните  Plymouth, Hyannis  и Provincetown. Щом сте тук задължително трябва да отидете на whale watch – наблюдаване на китове (най-големите бозайници в света). Не пропускайте да разгледате и Бостън – страхотен град, културен, университетски и историцески център.


Отворени позиции от Cape Cod - DBA Shoreway Acres Inn Сравнете
  •   Resort Worker DBA Shoreway Acres Inn $ 10.00
    Местоположение:Cape Cod, MA Място на срещата: Настаняване:$125 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:01 юни - 15 юни Крайни дати:26 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Работата предполага поемане на различни задължения и ротация в различните отдели на хотела. Особености: Позицията изисква желание за работа в екип, работа с перилни и почистващи препарати и вдигане на предмети с тегло до 20 кг.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите