информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Cape Cod - Mastoran Corporation at Burger King

За работодателя:
Няма нужда да ти казваме кои са Burger King нали? Една от най-известните вериги ресторанти за бързо хранене в целият свят!

Местоположение:

West Barnstable и  South Dennis са два от големите, известни курорти на полуострова Кейп Код, в щата Масачузетс, само на няколко часа път от Бостън и едва на половин час от главния град на полуострова – Хаянис.

Защо да работиш там:
- Динамична работа и добро заплащане;
- Ще можеш да практикуваш английският си език всеки ден!
- Работодателят приема групи и ще можеш да заминеш с приятели;

Забележителности:
Регионът е изключително богат на история, на красиви плажове, и океански гледки. Ще бъдеш само на час път от Бостън, столицата на щата Масачузетс, където можеш да прекараш седмици наред без да ти доскучае – посети аквариума на града, който е един от най-впечаляващите на цялото източно крайбрежие, посети някой от множеството музеи, или пък сградите на световно известните универститети Харвард, MIT и др.


Отворени позиции от Cape Cod - Mastoran Corporation at Burger King Сравнете
  •   Crew Member Mastoran Corporation at Burger King 4486 $ 9.00
    Местоположение:West Barnstable/ South Dennis, МА Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:01 юни - 20 юни Крайни дати:9 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Приготвя храна и напитки, обслужва клиенти, взима плащания и др. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите