информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

 1. Търси отворени позиции в събитието
Cape Cod - Murdicks Fudge Marthas Vineyard

За работодателя:
Mudricks Fudge съществува вече повече от 100 години, като на локацията си на Marthas Vineyard се намира от 1979г. Любимо място както на местните, така и на туристите, където да се поглезят с прочутите лакомства.

Местоположение:
Островът Мартас Винейард се намира в щата Масачузетс, южно от полуострова Кейп Код, като е най-големият остров на цялото източно крайбрежие на САЩ, също така най-големият свързан със сушата посредством мост.

Защо да работиш там:
- Атрактивно заплащане - $10.00 на час!
- Осигурени настаняване срещу само $95 на седмица;
- Добра възможност за втора работа;

Забележителности:
На острова можеш да се насладиш на безбройните прекрасни плажове, както и на множеството забавление, които се случват всяко лято там – танцови фестивали, кино, музикални сцени, галерии и много други.


Отворени позиции от Cape Cod - Murdicks Fudge Marthas Vineyard Сравнете
 •   Counter Help Murdicks Fudge Marthas Vineyard $ 10.00
  Местоположение:Edgartown, MA Място на срещата: Настаняване:$100 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 15 юни Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Обслужва клиентите в магазина, предлага им от различните продукти, взима плащания, работи на каса. Особености: Осигурени минимум 28 работни часа седмично.
 •   Candy and Fudge Making Murdicks Fudge Marthas Vineyard $ 10.00
  Местоположение:Edgartown, MA Място на срещата: Настаняване:$100 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 15 юни Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Приготвя различни сладкиши, които се продават в магазина Особености: Осигурени минимум 28 работни часа седмично.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите