информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

  1. Търси отворени позиции в събитието
Cape Cod - Shaws Supermarkets 588

За работодателя:

 Супермаркетите Shaws са една от най-известните и бързо развиващи се вериги магазини в североизточната част на САЩ. Притежават множество локации в Масачузетс, Мейн, Ню Хемпшир, Роуд Айланд, Кънектикът и Вермонт.

Местоположение:

Работодателят се намира в един от най-предпочитаните региони от студентите – полуострова Кейп Код в щата Масачузетс. Точната му локация е главният град Хаянис, който е най-големият на полуострова и където са ситуирани всички административни сгради.

Защо да работиш там:

-          Локация, Локация, Локация, любимата локация на хиляди студенти за тяхното Work and Travel лято;

-          Добро заплащане от $10 на час, като след 30тия работен ден ще увеличат заплащането ти с 25 цента на час;

-          Ако работиш в неделя ще ти бъде заплащано път и половина на час, т.е. $15.00 на час;

Забележителности:

Регионът е изключително богат на история, на красиви плажове, и океански гледки. Ще бъдеш само на час път от Бостън, столицата на щата Масачузетс, където можеш да прекараш седмици наред без да ти доскучае – посети аквариума на града, който е един от най-впечаляващите на цялото източно крайбрежие, посети някой от множеството музеи, или пък сградите на световно известните универститети Харвард, MIT и др.


Отворени позиции от Cape Cod - Shaws Supermarkets 588 Сравнете
  •   Grocery Clerk Shaws Supermarket at Orleans 588 $ 10.00
    Местоположение:Cape Cod, MA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:10 май - 30 май Крайни дати:6 септ - 18 септ Бакшиши:Не
    Кратко описание: Обслужва клиентите на магазина, помага с информация, приема плащания, подрежда стока по рафтовете и витрините. Особености: Позицията предполага ротация в различните отдели на магазина, добри комуникативни умения, възможност за работа с пари и вдинаге на предмети с тегло до 20 кг.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите