Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Виртуални интервюта

  1. Търси отворени позиции в събитието
Carowinds - a Cedar Fair Park

За работодателя:
Carowinds е увеселителен парк, построен преди 41 години, който предлага забавления за различни възрасти. На особена популярност се радват – Snoopy Park – атракцион за малки деца, носещ името на популярния анимационен герой, Fury – най-големият и бърз костер в света, както и прекрасния воден атракцион.

Местоположение:
Намира се в на 13 мили от Charlotte –най-големият град в Северна Каролина.

Защо да работиш там:
- Осигурено настаняване само за $60 на седмица и безплатен транспорт до работното място;
- Използване на атракциите на парка безплатно;
- Възможност за допълнителни часове;
- Работодателят осигурява забавления за служителите -  пикници, бинго, партита, спортни мероприятия ;

Забележителности:
В Charlotte има музей на NASCAR, исторически музей за историята на града и участието му във Втората световна Война, през лятото се провеждат доста панаири и музикални фестивали. Но ако искате да посетите голям и  интересен Американски град, то тогава отделете време и посетете Атланта, който е на 3 часа и половина разстояние.


Отворени позиции от Carowinds - a Cedar Fair Park Сравнете
  •   Operator - Rides Carowinds - a Cedar Fair Park $ 9.25
    Местоположение:Charlotte, NC Място на срещата: Настаняване:$60 на седмица Ниво на английски:много добро Начални дати:1 май - 10 юни Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Пуска атракциони, следи за спазване на реда и правилата, отговаря за безопасността на посетителите. Особености: Кандидатите трябва да могат да говорят ясно на микрофон, да дават инструкции за безопастност, да вдигат тежки предмети и да не се страхуват от височини.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите