информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

  1. Търси отворени позиции в събитието
Coastal Carolina - DoubleTree by Hilton Atlantic Beach Oceanfront Hotel

За работодателя:
Double Tree by Hilton  е част от световноизвестната верига хотели Хилтън. Построен е през 2013 и е разположен точно на брега на Атлантическия океан в Северна Каролина. Хотелът разполага с два ресторанта, 200 стаи и голям конферентен център.

Местоположение:   
Аtlantic Beach e разположен в Северна Каролина и е част от бариерен остров, дълъг 21 мили. Наричат го  Кристален бряг, заради широките си, чисти и непренаселени плажове.

Защо да работиш там:
-    Ще работиш на плажа
-    Ще си част от екипа на  една от водещите световни хотелски вериги
-    Работодателят организира различни забавления за служителите си  -  обеди, пица партита, екскурзии

Забележителности:
В района няма особено популярни забележителности, но мястото е удобна отправна точка за Ню Йорк, Бостън, Чарлстън, Савана, Атланта...


Отворени позиции от Coastal Carolina - DoubleTree by Hilton Atlantic Beach Oceanfront Hotel Сравнете
  •   Housekeeper DoubleTree by Hilton Atlantic Beach Oceanfront Hotel $ 7.75
    Местоположение:Atlantic Beach, NC Място на срещата: Настаняване:$ 70 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:05 юни - 15 юни Крайни дати:10 септ - 30септ Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите териории, подменя чаршафи и кърпи и др. Особености: Позицията предполага работа с почистващи препарати и видгане на тежки предмети.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите