информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

 1. Търси отворени позиции в събитието
Coastal Carolina - Landry's Bubba Gump Shrimp Company Charleston

За работодателя:  
Landry's Bubba Gump Shrimp е тематичен ресторант, който много бързо набира популярност след откриването на първото заведение през1996 год. В момента това е верига с 33 ресторанта, 11 от които се намират извън САЩ. Дори и да е лишено от изтънчени ястия менюто включва храни, които определено са “comfort food” за малки и големи. Интериорът на ресторанта, пресъздава вида на рибарско корабче, а стилът на поднасянето на храната допринася за допълване на тази атмосфера.

Местоположение:
Ресторантът се намира в един от емблематичните градове на Юга -  Чарълстън, Южна Каролина.

Защо да работиш там:
- Ще натрупаш опит в международна компания
- Чудесни възможности за втора работа
- Възможност за получаване на бакшиши

Забележителности:
Чарслстън е един от най-старите градове в САЩ, основан още през 1670-та година. Градът е изиграл важна роля в Алериканската революция и във Гражданската война в САЩ. В града има много какво да се види тъй като той е запазил голяма част от историческите си сгради. Със сигурност не пропускай да посетиш Patriots Point -  музей на открито, включващ самолетоносач, военен кораб „разрушител“ и подводница, в които спокойно може да влезеш и да се разходиш. Ако имаш свободен уикенд можеш да отидеш до Атланта, Савана или някой от прекрасните градове в Северна Флорида.


Отворени позиции от Coastal Carolina - Landry's Bubba Gump Shrimp Company Charleston Сравнете
 •   Server Assistant Landry's Bubba Gump Shrimp Company Charleston $ 7.25
  Местоположение:Charleston, SC Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много Добро Начални дати:01 юни - 25 юни Крайни дати:07 сеп - 15 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Посреща и настанява гостите, приема поръчки, сервира храна и напитки, приема плащания. Особености: Изискват се добри комуникативни умения, бързина и концентрираност.
 •   Food Prep/Cook Assistant Landry's Bubba Gump Shrimp Company Charleston $ 8.00
  Местоположение:Charleston, SC Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много Добро Начални дати:01 юни - 25 юни Крайни дати:07 сеп - 15 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства и подготвя продукти, помага на готвачите в приготвянето на храната. Грижи се за чистотата и реда в кухнята. Особености: Позицията изисква добри комуникативни умения, желание за работа в екип и желание за работа с храна.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите