Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Виртуални интервюта - 25 - 27 март

 1. Търси отворени позиции в събитието
COASTAL Hospitality Associates- Fairfield Inn

За работодателя:
COASTAL Hospitality Associates е компания, която управлява едни от най-големите хотели и курорти във Вирджиния Биич. Избирайки този работодател вие ще имате шанса да станете част от екипа на едни от най-известните хотелски вериги в света – Sheraton, Mariott, Fairfield.

Местоположение:
Хотелите са разположени в сърцета на Вирджиния биич –курортен град, едно отг най-популярните места за лятна почивка по Източното крайбрежие. В града има стотици хотели, ресторанти, нощни клубове, магазини. На разположение на туристите са водн и увеселителни паркове, аквариуми, музеи, театри и концертни зали.

Защо да работиш там:
- Атрактивно  заплащане
- Чудесни възможности за втора работа и допълнителни часове
- Чудесна локация   -  както за работа, така и за забавления

Забележителности:
Самият град е туристическа забележителност, привличащ ежегодно стотици хиляди почитатели на морския туризъм  и развлеченията.


Отворени позиции от COASTAL Hospitality Associates- Fairfield Inn Сравнете
 •   Housekeeper COASTAL Hospitality Associates- Fairfield Inn $ 8.75
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:17 май - 26 май Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа на седмица. Позицията предполага работа с почистващи препарати и вдигане на предмети с тегло до 15 кг. Възможност за overtime и бонус в края на сезона.
 •   Housekeeper Aide // Houseman COASTAL Hospitality Associates- Fairfield Inn $ 8.75
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:17 май - 26 май Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се предимно за чистотата на външните и общите територии на хотела. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа на седмица. Позицията предполага работа с почистващи препарати, вдигане на предмети с тегло до 15 кг и работа на открито. Възможен overtime и бонус в края на сезона
 •   Breakfast Attendant COASTAL Hospitality Associates- Fairfield Inn $ 8.75
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:17 май - 26 май Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Зарежда масите в залата за закуска, грижи се за чистотата на помещението. Сервира и отсервира храна от бюфет-масите, почиства клиентските маси. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа на седмица. Позицията предполага ангажираност рано сутрин и възможност за вдигане на предмети с тегло до 25-30 кг. Възможен overtime и бонус в срая на сезона.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите