Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Coastal Maine - Carolina Resort Motel

За работодателя:
Хотелът се намира на самия бряг на Атлантическия океан, и предлага невероятна гледка на гостите си. Предлага стаи по всеки вкус и топъл басейн на любителите на спокойните води.

Местоположение:
Бар Харбър е малък курортен град , разположен на Mount Desert Island в щата Мейн. На островът се намира и голям национален парк.

Защо да работиш там:
- Осигурено настаняване само срещу $90 на седмица!
- Възможност за получаване на бакшиши;
- Висок шанс да намериш втора работа;

Забележителности:
Мястото е чудесно за любителите на природата и тези, които обожават плажа. Градовете Портланд  и Бостън са на удобно разстояние и са места, които обезателно трябва да посетиш, ако избереш да изкараш лятото в този район.


Отворени позиции от Coastal Maine - Carolina Resort Motel Сравнете
  •   Housekeeper Carolina Resort Motel $ 7.50
    Местоположение:Old Orchard Beach, ME Място на срещата: Настаняване:$90 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:25 май - 29 май Крайни дати:7 сеп Бакшиши:Да
    Кратко описание: Почиства стаите и мебелите в тях, сменя кърпи и чаршафи и т.н. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа седмично

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите