Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

 1. Търси отворени позиции в събитието
Coastal Maine - Rocktide Inn

За работодателя:  
Това е малък семеен хотел, с 90 стаи, разположен на самото пристанище. Хотелът е построен в типичния стил  за региона стил “boat house“  -  сграда на колони, пригодена за паркиране на лодка пред  нея. Хотелът разполага с ресторант, бар и закрит басейн.

Местоположение:
Хотелът се намира на пристанището на Boothbay, което е едно от най-популярните ваканционни селища в Мейн.

Защо да работиш там:
- Атактивно заплащане
- Възможности за втора работа
- Работодателят наема групи приятели до 4-ма души.

Забележителности:
На около самия курорт със сигурност няма световноизвестни забележителности, но това е чудесно място за активности на окрито, пикници, барбекюта и ядене на омари! Ако искате все пак в свободното си време да отидете в по-голям град Портланд и Бостън са чудесни възможности.


Отворени позиции от Coastal Maine - Rocktide Inn Сравнете
 •   Housekeeper Rocktide Inn $ 8.50
  Местоположение:Boothbay, ME Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:10 юни - 30 юни Крайни дати:30 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите териории, подменя чаршафи и кърпи и др. Особености: Позицията предполага работа с почистващи препарати и видгане на тежки предмети.
 •   Host/ Hostess Rocktide Inn $ 8.50
  Местоположение:Boothbay, ME Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:10 юни - 30 юни Крайни дати:30 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Посреща гостите на ресторанта и ги настанява по масите. Сервира им напитки. Особености: Позицията предполага добри комуникативни умения и познаване на менюто на ресторанта.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите